Здравейте приятели на Терито. От скоро съм собственик на такава машинка и много и се радвам, за сега служи вярно.
Вчера ми се наложи да си сменя изгоряла крушка на габарита на камиончето. Оказа се че това въобще не е толкова просто. Предварително бях търсил инфо как става това, но уви не намерих и затова споделям своя опит. Отвих всички видими болтове , но и това не помогна пак нещо задържаше габарита, които е заедно с фара. Оказа се, че трябва да се действа през подкалника. Махате пластмасата и едва тогава можете да стигнете до един скрит болт. Чак след неговото отвиване имате пълен и лесен достъп до всички светлини.
До тук добре, но имам още два проблема, които искам да споделя с вас преди да съм отишъл в сервиза:
1. Километражъм ми не очита вярно - стига до 40км/ч и от там нагоре не мърда, въпреки че скоростта с която се движа е много в повече.
2. Копчето от което се включват халогените не функционира както трябва, включва си когато то си поисква, а не когато аз настоявам за това.
Моля, ако някой е имал подобен проблем да сподели на какво се дължи. Изчитайки форумът на Тери виждам, че има много технически подготвени и знаещи хора. Благодаря предварително.

До тук добре, но имам още два проблема, които искам да споделя с вас преди да съм отишъл в сервиза:
1. Километражъм ми не очита вярно - стига до 40км/ч и от там нагоре не мърда, въпреки че скоростта с която се движа е много в повече.
2. Копчето от което се включват халогените не функционира както трябва, включва си когато то си поисква, а не когато аз настоявам за това.
Моля, ако някой е имал подобен проблем да сподели на какво се дължи. Изчитайки форумът на Тери виждам, че има много технически подготвени и знаещи хора. Благодаря предварително.
Коментар