Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ниво на антифриза

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ниво на антифриза

От два месеца съм с теракан.Интересува ме трябва ли при студен двигател да държим нивото на антифриза до клапанчето на капачката на радиатора.Питам защото моето ниво е на 3-4 см.по ниско.При наличие на компенсаторно казанче ми се струва,че автомобилът сам трябва да си държи посоченото ниво.

От: Ниво на антифриза

При мен постоянно е до капачката.
    Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

Първоначално публикуван от Кити Преглед на мнение
      От два месеца съм с теракан.Интересува ме трябва ли при студен двигател да държим нивото на антифриза до клапанчето на капачката на радиатора.Питам защото моето ниво е на 3-4 см.по ниско.При наличие на компенсаторно казанче ми се струва,че автомобилът сам трябва да си държи посоченото ниво.
      Долей, долей.

Коментар

Долей в радиатора и го следи после - може да го губи.
        Subaru Legacy Outback '98 2.5 AT

Коментар

Първоначално публикуван от Кити Преглед на мнение
          Провери херметизирана ли е добре системата,капачката добре ли уплътнява гърловината на радиатора.Иначе не е нормално да е така както пишеш.
          МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Направо смени капачката. При изстиване на двигателя, той трябва да си засмуче каквото му трябва от казанчето. При загряване - да изкара. 3-4 сантиметра под капачката е ужасно много. Има някакъв проблем. Дано е дребен - например само капачка, или нещо такова.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Подкрепям и аз гореспоменатото. Провери си водните съединения отзад на двигателя а най добре е директно ги смени за да не даваш 200 лв от Дупница до София, защото аз ги дадох. Разбира се твоите може да са сменяни, но не са скъпи и ако са много меки и малко като лигави - СМЕНЯЙ, ако има малка капка от тях - тя се изпарява докато я установиш, после изведнъж става проблема. Огледай цялата система, все пак ти е на 5г. живота на маркучите не е вечен. За съжаление за качествен огред трябва да свалиш горната кора.
              Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
              0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X