Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Червен антифриз за галопер
Свий
X
-
Червен антифриз за галопер
Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815
https://dvrbg.com/Тагове: Няма
-
От: Червен антифриз за галопер
Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнениеДа питам този антифриз става ли за галопера ...Ние не сме неутрални!
-
На ферозата съм с такъв. Изцяло е алуминиева. Няма проблеми вече 3-та година.
Иначе, на тераното сипах G12+ нa HEPU, или нещо такова. Мисля около 9лв литъра беше, концентрат.
Желателно е да измиеш стария докато не започне да тече чиста водица, и чак тогава да сипваш новия.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Re: Червен антифриз за галопер
След като имах спукан маркуч долях около 40 литра вода за да се прибера....Няма и следа от стария....!Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
https://dvrbg.com/
Коментар
-
Незнам кой какво ползва аз активно се занимавам с транспорт от 14 години и на всичките ми превозни средства слагам руския антифриз лена,нямам протекла водна помпа нямам и някакви курозий който да съм забелязъл по в автомобилите който са минали през наща фирма,но това сие мое мнение,единственото което забелязвам е че при концентрация разреден антифриз на -около 18 градуса при температура -около 25 течноста не се втвърдява или да стане на желе или да се згъсти драстично !!!! Незнам обаче защо аз гледам със недоверчивост към Приста ойл и всичките им масла и антифризи и каквото и да било там !!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от ilko75bg Преглед на мнениеА каква е разликата, колеги, от червения до синия антифриз? Боята или нещо друго?
...ама това по дефиниция. Дали реално точно при Prista/LUKOIL/ПЕТРОЛ (и на трите бензиностанции се продава, и е един и същ, незвисимо от "марката" на етикета) има друга разлика, освен в боята - няма как да знам. На ферозата си седи бистър все още. Поради тая причина на тераното сипах марков с гарантиран произход, независимо че двигателя е изцяло чугунен.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
От: Re: Червен антифриз за галопер
Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнениеСлед като имах спукан маркуч долях около 40 литра вода за да се прибера....Няма и следа от стария....!
Иначе аз съм известен като фен на Приста, но то е, защото за мен това е гарантираният произход. Ако някой си е "гарантирал" друг производител - най-правилното е да взема от него.
Коментар
-
Първоначално публикуван от ilko75bg Преглед на мнениеЗа състава,ясно. Избираш според потреблението. Но съм чувал "сипи от червения,за джипките,а не от синия "Той не ставал.
Точно определен антифриз искат точно определени возила, и дъртите ни дръгели обикновено не са от тях. Ако в книжката обаче пише че иска G12, както ми е например fabia-та, с абсолютна сигурност не бих сипал нищо друго по-нисък клас.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Спарки....тука не ти вярвам......По скоро колата на баджанака не е била жигула.........инъче е невъзможно.......Аз за 3 години смених 3-4 радиатора и 6-7 водни помпи......На всички проблема им е че фланеца на перката е горещо набит на оста на водната помпа и рано или късно изкача и обикновенно спира в радиатора.....И така докъто не започнах да ги заварявам с електрожена.....Не ме питай как се заварява легирана стомана ...ти знаеш...!Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Коментар
-
От: Re: Червен антифриз за галопер
Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнениеСпарки....тука не ти вярвам......По скоро колата на баджанака не е била жигула.........инъче е невъзможно.......Аз за 3 години смених 3-4 радиатора и 6-7 водни помпи......На всички проблема им е че фланеца на перката е горещо набит на оста на водната помпа и рано или късно изкача и обикновенно спира в радиатора.....И така докъто не започнах да ги заварявам с електрожена.....Не ме питай как се заварява легирана стомана ...ти знаеш...!
Коментар
-
Друг път .....Перката си беше ок.......Не го вярвам това.......за антифриза......айде да не казвам че е невъзможно...!Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар