Какво мислите за това чудовище на Хамър на мен лично много ми допада но дайте мнение е вие.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Hummer H6 6x6
Свий
X
-
До: Hummer H6 6x6
Ще тръгнат и такива с 8 колела.Още по-големи и по-мощни.А вече има такива-Татрите!Саме че те могат да свършат някаква работа а това...Първоначално публикуван от priap Преглед на мнениеТова е нов SUV - наречен - SUPER SUV.
Сега ще почнат всички производители и те да пускат такива ...и ....Преди имах раздвоение на личността, но сега взимаме хапчета и сме много добре.
Коментар
-
Да бе, не вършел работа, ти знаеш ли каква бас каса може да му се тури на това...Първоначално публикуван от Drugarq Преглед на мнение....Саме че те могат да свършат някаква работа а това...
Коментар
-
И колко хубаво изглежда пред кафенето.Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнениеДа бе, не вършел работа, ти знаеш ли каква бас каса може да му се тури на това...
Преди имах раздвоение на личността, но сега взимаме хапчета и сме много добре.
Коментар
-
Това не е ли отживелица вече. Смисълът да притежаваш такова животно, е да си направиш кефа лично на себе си, а не на някоя празноглава блондинка.Първоначално публикуван от Tougi Преглед на мнениеСупер е! Като го паркираш пред кафето, всички мацки са твои!
Коментар
-
Гъзарията нямя граници. Това е любимата ми марка, но това на снимката е изгъзица.
Само за холивуд. Иначе за друго не става.
Ако ти трябва 6х6 търси татра.CHEVY COLORADO, Z-71, I-5, 4door,Auto
http://www.coloradofans.com/album_pe...p?user_id=3094
http://www.geocities.com/sharrko/pictures.html
Коментар
-
М да , газарски е , има много приятен вид , но ако измислат нещо от рода , да си отвориш джама през зимата и да не измръзнеш , да се запълни (Гъзар , бъди от студ умри) вс. ще е на 6x6 ...
三菱帕杰羅
Цитат:"Нямам Хоби Без Двигател" еми и аз така ...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 131,366 в 23:00 на Днес.
Коментар