Споделете отзиви за Омбре Слатина
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Кои са добрите сервизи в София
Свий
X
-
От: Кои са добрите сервизи в София
Не съм ползвал неговите услуги, но от прочетеното в други форуми, има както положителни ,така и отрицателни мнения.
Иначе за сега, съм доволен и ползвам услугите на Юбико в Горубляне.
Коректно и бързо работят, на горе-долу поносими цени, а най-важното е, че може да си седиш до колата и да наблюдаваш какво правят, стига да не им досаждаш и да ги разсейваш./ HONDA-CR-V-IIг. -> 2.2 i-ctdi (N22A2) // HONDA-CR-V-IIIг. ->2.2 i-DTEC (N22B3)/
-
От: Кои са добрите сервизи в София
Ах!Ти-и-и! Сега разбрах защо като ида работниците са изнервени.Ето кои им досаждалПървоначално публикуван от emicha1 Преглед на мнениеИначе за сега, съм доволен и ползвам услугите на Юбико в Горубляне.
Коректно и бързо работят, на горе-долу поносими цени, а най-важното е, че може да си седиш до колата и да наблюдаваш какво правят, стига да не им досаждаш и да ги разсейваш.
!
И аз гарантирам за Юби-ко!Само положителни отзиви от мене!имах и Toyota Rav 4 2006g.
Mitsubishi Lancer 2008g.
Honda CR-V 1998г.
Honda CR-V 3 2008 2.4 automat
Коментар
-
НЕ Юбико.
Реших да пробвам да направя при тях реглаж на клапани. Оставих колата (грешка трябваше да стоя да гледам какво правят) и ме викнаха след 2 часа да им дам 120 лв за прегледа не трябвало да се регулират добре били клапаните. Но "изчистили" ЕГР калпана (казах им че придърпва и прекъсва). Прибирам се огледах какво е положението под капака. ЕГР клапана изглежда непопипнат от 20 години както и преди това, прах , болтовете никакви следи по тях. Реших да го отворя да видя дали е чистен. Болтовете едвам ги махнах клеясали, нетовивани никога за 20 години, стои си още оригиналната гарнитура на хонда. Клапана и долу входовете черни от сажди не са чистени , лъжат. 120 лв. за нищо, пълни мошеници.
- 1 like
Коментар
-
Значи проблема е решен.
Но понеже темата е за сервизи, ще напиша за перипетиите.
Без кола, заради лошото време, не можах да отида до дедо Владо, но му благодаря за отзивчивоста.
Тръгнах от врата на врата по близките до мен сервизи.
Попаднах първо на един, но там пресата не можа да побере носача. Човека започна да опитва с тези големите скоби. Но забелязах че се кани да натиска през вътрешната част на втулката. Фактически усилието щеше да се предаде през гумата, с риск да се скъса.
Не ми хареса, казах му го, и така приключихме взаимоотношенията⚡
Работа свършишме в сервиза на Змея, до моста Чавдар. Аз вече бях кандисал да избиваме втулката и да го мисля. Но човека, баш шефа, беше безкомпромисен, и качихме носача на 30 тонната преса. Бях подготвил дорник, той държеше, аз помпах, и се получи.
Сервиза е неугледен, в калта, но хората са готини 💕
- 2 likes
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.
Коментар