Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пълнене на климатици в София ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Пълнене на климатици в София ?

Колеги, препоръчайте ми моля сервиз където да си допълня климатика.
    ++359885252320
    Драго

Honda CR-V 3 gen.

До: Пълнене на климатици в София ?

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...1&postcount=22

По-добро от това - здраве му кажи
    www.occ.bg - Преносими газови бойлери и Мобилна баня за къмпингуване
    0898777327

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Желязков Преглед на мнение

Мерси за идеята. Там съм ходил няколко пъти за реглаж и съм доволен от работата на хората. Колкото до офертата, ще се въздържа, не е редно да се работи бадава.
      ++359885252320
      Драго

Honda CR-V 3 gen.

Коментар

Първоначално публикуван от Драгох2 Преглед на мнение
        Колеги, препоръчайте ми моля сервиз където да си допълня климатика.
        С чиста съвест препоръчвам "Шен компания" ООД. Много точни и внимателни, а цените се оказаха изненадващо приятни. По телефона се записва час, казват ви кога точно ще е готова колата и издават протокол за ремонта и гаранцията. Сервиза е в Орландовци, тел.02 839 25 27, 0887 248 128 ш 0888 571 591
        За моята кола имаше и профилактичен преглед след 10 дни по тяхно настояване, тъй като ремонта беше по-сериозен.

Коментар

Мерси за идеята. Там съм ходил няколко пъти за реглаж и съм доволен от работата на хората. Колкото до офертата, ще се въздържа, не е редно да се работи бадава.
          Работата никога не е бадава, като е свършена качествено. От това ще останат доволни клиенти, които ако някога нужда, пак ще дойдат, а и ще докарат други, най-малкото.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
            Работата никога не е бадава, като е свършена качествено. От това ще останат доволни клиенти, които ако някога нужда, пак ще дойдат, а и ще докарат други, най-малкото.

Мисълта ми беше, че и да се възползвам от услугите им, не бих искал да е безплатно. Не е редно някои да работи без пари.
            ++359885252320
            Драго

Honda CR-V 3 gen.

Коментар

Първоначално публикуван от Драгох2
              Мисълта ми беше, че и да се възползвам от услугите им, не бих искал да е безплатно. Не е редно някои да работи без пари.
              Хората няма да откажат ако им платиш. Не е задължително да е безплатно ...
              Vitara 2.0 V6
              Honda CRV (Gen 1)
              Honda CRV 2.2 I-CTDI (Gen 3)
              ВАЗ 2131

Коментар

Промоцията на сервиза е за проверка на системата, а не за допълване.
                Така че, няма за какво да се притесняваш, ще имаш възможност да си платиш за допълването на климатика.

Искаш да препоръчаме - предлагаме ти добър сервиз, в който хората знаят какво правят, и който в момента предлага промоция за проверка на климатичната система. А и по-важното - е на човек от форума.
                По натам е личен избор.
                Поздрави.
                www.occ.bg - Преносими газови бойлери и Мобилна баня за къмпингуване
                0898777327

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Желязков Преглед на мнение

Супер съм доволен от тази услуга ( и от тази услуга) в сервиза на Влади333. Климатика тръгна като... нов. Има супер оборудване и за тази цел. Супер машина с компютър - извършва тест, почистване, изпразване и отново пълнене с точните пропорции - 750 гр. фреон и ЗАБЕЛЕЖЕТЕ 150 гр. масло за смазване. Защото се оказа, че в системата, иначе изправна - нямаше и грам. Плащаш си фреона и маслото. "Нека да е лятоооо..."
                  Последно редактирано от ivied; 01-05-10, 10:16. Причина: сервиза на Влади333, фреон, супер, машина

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
                    Супер съм доволен от тази услуга ( и от тази услуга) в сервиза на Влади333. Климатика тръгна като... нов. Има супер оборудване и за тази цел. Супер машина с компютър - извършва тест, почистване, изпразване и отново пълнене с точните пропорции - 750 гр. фреон и ЗАБЕЛЕЖЕТЕ 150 гр. масло за смазване. Защото се оказа, че в системата, иначе изправна - нямаше и грам. Плащаш си фреона и маслото. "Нека да е лятоооо..."
                    Евала на колегата ама в буквалния смисъл колега.
                    0877 44I 88I
                    Самурай 1,3
                    Дискавъри ТД5

Коментар

Колеги да ви обясня малко ,че това е в моята специалност от 10 години насам.Изпразването на климатика ,не е за нищо друго освен за това да се премехнат вътрешните налягания по време на зареждането.Много ми е интересно да азбера как се установява липсата на масло в системата при положение че е затворен кръг,и как точно се определя количеството което се вкарва.Почистването на системата е невъзможно само с вакум защото имате ,филтър който обира остатъчнаъа влага и после имате така нареченото ТРВ което е тип клапан ,през който не минава нищо.Единствения начин на почистване на системата е разглабяне,след това почистването става с течен препарат ,после следва обдухване с Азот и накрая с Фреон.Сменя се влагообиращия филтър и се затваря системата.След това предстои вакумиране по не 45 минути.
                      Този тип почиствания се прилагат ,когато самия компресор е отделил алуминиеви стружки или нечистотия от лошата работа на самия.
                      Мога да дам като препоръка от време на време ,да се пуска климатика и през по топлите зимни дни зада не се събира маслото на едно място и де не се получават запушвания.Това се прави за период от 10,15 минути не повече ,но повтарям само когато са по топли дните.В студените дни се получава вътрешна влагакогато се ползва климатика,което в последствие съсипва климатика.

При офроуд условия е много важно самия кондензатор да е почистен след каране в кал или трудни терени,зада може самата система да се охлажда добре.Работата на вентилаторите на автомобила е може би най важното условие за издръжливостта на климатика .Не работят ли вентилаторите по време на работа на климатика ,го изключете рискувате да блокирате компресора.

за реждането на климатика е нещо доста относително и всеки автомобил е различен.И не винаги лошата работа на климатика е от липса на газ има и доста други фактори.

дано инфото да е било от полза,поздрави.

А за електронните машини за зареждане мога само да кажа че стават за това за ти изтеглят останала газ от колата ,да я филтрират и после да ви я заредят обратно в колата ,като си платите собствената газ!!!!!!!!!!!!
                      Последно редактирано от pepimotos; 01-05-10, 10:58.
                      Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
                      0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

От: До: Пълнене на климатици в София ?

Първоначално публикуван от pepimotos Преглед на мнение
                        Колеги да ви обясня малко ,че това е в моята специалност от 10 години насам.Изпразването на климатика ,не е за нищо друго освен за това да се премехнат вътрешните налягания по време на зареждането.Много ми е интересно да азбера как се установява липсата на масло в системата при положение че е затворен кръг,и как точно се определя количеството което се вкарва.Почистването на системата е невъзможно само с вакум защото имате ,филтър който обира остатъчнаъа влага и после имате така нареченото ТРВ което е тип клапан ,през който не минава нищо.Единствения начин на почистване на системата е разглабяне,след това почистването става с течен препарат ,после следва обдухване с Азот и накрая с Фреон.Сменя се влагообиращия филтър и се затваря системата.След това предстои вакумиране по не 45 минути.
                        Този тип почиствания се прилагат ,когато самия компресор е отделил алуминиеви стружки или нечистотия от лошата работа на самия.
                        Мога да дам като препоръка от време на време ,да се пуска климатика и през по топлите зимни дни зада не се събира маслото на едно място и де не се получават запушвания.Това се прави за период от 10,15 минути не повече ,но повтарям само когато са по топли дните.В студените дни се получава вътрешна влагакогато се ползва климатика,което в последствие съсипва климатика.

При офроуд условия е много важно самия кондензатор да е почистен след каране в кал или трудни терени,зада може самата система да се охлажда добре.Работата на вентилаторите на автомобила е може би най важното условие за издръжливостта на климатика .Не работят ли вентилаторите по време на работа на климатика ,го изключете рискувате да блокирате компресора.

за реждането на климатика е нещо доста относително и всеки автомобил е различен.И не винаги лошата работа на климатика е от липса на газ има и доста други фактори.

дано инфото да е било от полза,поздрави.

А за електронните машини за зареждане мога само да кажа че стават за това за ти изтеглят останала газ от колата ,да я филтрират и после да ви я заредят обратно в колата ,като си платите собствената газ!!!!!!!!!!!!
                        Интересни подрбности! Кой ли и къде ли (сервиз) са наясно с тях?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X