От: По-конкретно инфо за Honda CR V ген. 1.1 /128 к.с./
Честита Коледа !Имам въпрос отностно Honda CR V ген. 1.1 /128 к.с./- лампата на ABS-свети. Понякога гасне,но в повечето сучаи свети.Има ли начин сам да локализирам проблема? Дали е датчик,модулатор, помпа на ABS?Благодаря ви предварително!
Честита Коледа !Имам въпрос отностно Honda CR V ген. 1.1 /128 к.с./- лампата на ABS-свети. Понякога гасне,но в повечето сучаи свети.Има ли начин сам да локализирам проблема? Дали е датчик,модулатор, помпа на ABS?Благодаря ви предварително!
не си мисли че са издълбани за да не ударят клапана. Издалба ни са за да осигурят при такта издухване възможно наи късно затваряне на изпускателни клапан. Интересно е че в аутодата пише че при скъсване на ремък може да пострадат клапани , думата "може" ме обърква или аз не си го превеждам как трябва. В руския форум лично питах Кирил един от админите и много знаещ в тая област колега и тои също потвърди че буталата срещат клапаните. Ровенето ми в нета намери няколко форума където ставаше дума за скъсани ремаци и съответстващи скъпи ремонти след това. Така че не залагам много на това
Коментар