От: Мнения за Honda Cr-v 2.2CDTi. 2008г.
Не!Не съм тук,от време на време!Иуу..,ехохохооо я виж темата бре бизнесмено Емчо-Пита за хонда ,не за двигателя-двигателя 2.2 дизелака си е перфектен и с отстранени недостатъци и иконовичен,но-о-о-о-о що не обясниш за Хондата.Последното което ще се скапе на тази кола е двигателя.Да!Дизела е перфектен!Я сега кажи на момчето колко ще се бръкне за демферния съединител,който яко не се лъжа сменя и ти-къде 1700 лв.
,после имаше и един филлър за твърди частици-нов къде 800 лв.Ми кенефите които внасят джамбазите са точно преди смяна на съединител и филтър и ко стана-купува колата за 15 000-16 000 и дава още 2000-2500 автоматично или след няколко месеца и тя става 19-20 000лв.За това казвам бензинка,много по лесна е за поддръжка-факт.Ами не дай си боже перфектния швейцарец-че само вече от там внасят ръждясали бангиги не е обслужвал двигателя-ремонт на дизела спрямо бензина пак двойно.Това е икономическата страна на въпроса и повечето бугари тука мога да кажа над 70% гледаме това,както и момчето-колегата пуснал темата.Ако беше парите да не го бригат нямаше да пита за 8 годишна кола.Така де трябва да се изясни икономическата страна на въпроса-в България каквото и да ми разправяш знай,че става въпрос за пари.Ти го знаеш за това имаш фирма и служители
нал тъй и кога организираш по този повод тийм билдитг да са включа
.
П.П.Като бивш...знам,че палиш и мрънкаш от четвърт за това те бъзгам

Първоначално публикуван от emicha1
Преглед на мнение

П.П.Като бивш...знам,че палиш и мрънкаш от четвърт за това те бъзгам

Коментар