Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнение относно конкретен CR-V

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Мнение относно конкретен CR-V

Sandro, считам че на последващи въпроси от сорта на "как точно си го направил", "ще издържи ли съединителя" и др. е редно да се обадиш на собственика и да го питаш лично, ако все още проявяваш интерес. Както писах, за мен колата е ОК, и каквото е пипнато- е както трябва. Това е мое мнение, и понеже Иво го познавам, силно се надявам количката да попадне в някой, който ще я оцени. И в края на краищата, защо примерно не се обадиш и не я видаш, така по мнения на другите едва ли ще купеш нещо. Успех.

Коментар

От: Мнение относно конкретен CR-V

Звънях му вече и ми каза, че чак след 2 седмици ще може да се види (това беше преди 1 седмица някъде) исках все пак да чуя мнение и от странични хора, както и да сравня това, което ще каже на мен, с това което е казал на другите - човек трябва да е внимателен особено ако ще взима 20 годишна кола за такава сума . Иначе не ми е много близко Шумен, затова не ми се разкарва чак дотам без да проуча предварително - преди месец някъде ходих до Благоевград за една кола, което ми беше почти 700км път и собственика твърдеше по телефона, че е перфектна... Е, не беше - свали ми 1500 от обявената цена, но пак не исках да я взимам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X