Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за шарнири

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за шарнири

Здравейте! Става въпрос за црв 98г. Купих си долни шарнири но нямат зегерки,може ли да им направя канали на стругар и да им сложа зегерки.

От: Въпрос за шарнири

Не е препоръчително.Потърси си оригинални , с канал...
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Да попитам и аз! Някой може ли да каже от къде да си намеря шарнир за горен носач на Honda CR-V RD1 на "555", че съм доволен от тях, или в краен случай на вариант от който вие сте доволни ?

Коментар

Първоначално публикуван от lamercheto Преглед на мнение
        Да попитам и аз! Някой може ли да каже от къде да си намеря шарнир за горен носач на Honda CR-V RD1 на "555", че съм доволен от тях, или в краен случай на вариант от който вие сте доволни ?
        Не пише от кой град си , за да можем да се ориентираме. По спомен мисля че беше от Враца.Ако бъркам се извинявам.
        Преди две години си купих горен шарнир на "555" от Иво на "червения площад". Цена 35 лева.
        CR-V 2.0i RVSi 147PS

Коментар

Да от Враца съм.Мерси за информацията- ще проверя.

Коментар

Имайте предвид че е една от марките с най-много ментета. Дотолкова че за моя автомобил читаво не съм намерил до сега, а едните си хлопаха още на излиза не от сервиза. Със все холограмните лепенки и прочие полюции.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

А какво друго като марка и търговец от който да взема бихте препоръчали ? То ебати държавата, менте до менте !

Коментар

Пробвай да намериш на CTR .
                Корейски са, също добри като качество, а и на приемливи цени.
                Преди време ,аз също търсих и заложих на Лемфьордер - като по-надеждна и позната марка, но като ги взех, само опаковката беше с тяхното лого, а вътре шарнирите бяха на CTR .
                Отначало се нервирах, но поразпитах и се оказа ,че Лемфьордер не правят такива за японските коли, а ги поръчват на CTR.
                Иначе при мен за момента, CTR-те се държат и нямам проблеми с тях.
                / HONDA-CR-V-IIг. -> 2.2 i-ctdi (N22A2) // HONDA-CR-V-IIIг. ->2.2 i-DTEC (N22B3)/

Коментар

Лемфьордер правят и за японски. Шарнирите ми са Лемфьордер. Но кормилните накрайници - отново CTR в пликче на Лемфьордер. От шарнирите твърдо съм доволен - единственото дето отговаря на оригиналното като срок на годност - пробвал съм почти всичко на пазара. За накрайниците още не знам. Засега се държат, но са пресни - на 7-8 месеца.

Иде реч за Nissan Terrano, да не стане грешка.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

На Мусото съм с вътрешни и външни кормилни накрайници CTR. Не си спомням дали не сложих и някой друг такъв горен шарнир.
                    За почти 20 000 нямам никакъв проблем, като градското ми е почти офф, горското е софттурист, а магистрално почти нямам.

ДовоУен съм.

Имам две главини със здрави долни шарнири, но с напукани маншони,
                    та ще ползвам темата да попитам,
                    знаете ли от къде в София мога да си купя полиуретанови ?
                    Последно редактирано от Джоу (x3mrjoe); 01-08-16, 21:41.
                    ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X