Здравейте! Става въпрос за црв 98г. Купих си долни шарнири но нямат зегерки,може ли да им направя канали на стругар и да им сложа зегерки.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за шарнири
Свий
X
-
От: Въпрос за шарнири
Първоначално публикуван от lamercheto Преглед на мнениеДа попитам и аз! Някой може ли да каже от къде да си намеря шарнир за горен носач на Honda CR-V RD1 на "555", че съм доволен от тях, или в краен случай на вариант от който вие сте доволни ?
Преди две години си купих горен шарнир на "555" от Иво на "червения площад". Цена 35 лева.CR-V 2.0i RVSi 147PS
Коментар
-
Имайте предвид че е една от марките с най-много ментета. Дотолкова че за моя автомобил читаво не съм намерил до сега, а едните си хлопаха още на излиза не от сервиза. Със все холограмните лепенки и прочие полюции.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Пробвай да намериш на CTR .
Корейски са, също добри като качество, а и на приемливи цени.
Преди време ,аз също търсих и заложих на Лемфьордер - като по-надеждна и позната марка, но като ги взех, само опаковката беше с тяхното лого, а вътре шарнирите бяха на CTR .
Отначало се нервирах, но поразпитах и се оказа ,че Лемфьордер не правят такива за японските коли, а ги поръчват на CTR.
Иначе при мен за момента, CTR-те се държат и нямам проблеми с тях./ HONDA-CR-V-IIг. -> 2.2 i-ctdi (N22A2) // HONDA-CR-V-IIIг. ->2.2 i-DTEC (N22B3)/
Коментар
-
Лемфьордер правят и за японски. Шарнирите ми са Лемфьордер. Но кормилните накрайници - отново CTR в пликче на Лемфьордер. От шарнирите твърдо съм доволен - единственото дето отговаря на оригиналното като срок на годност - пробвал съм почти всичко на пазара. За накрайниците още не знам. Засега се държат, но са пресни - на 7-8 месеца.
Иде реч за Nissan Terrano, да не стане грешка.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
На Мусото съм с вътрешни и външни кормилни накрайници CTR. Не си спомням дали не сложих и някой друг такъв горен шарнир.
За почти 20 000 нямам никакъв проблем, като градското ми е почти офф, горското е софттурист, а магистрално почти нямам.
ДовоУен съм.
Имам две главини със здрави долни шарнири, но с напукани маншони,
та ще ползвам темата да попитам,
знаете ли от къде в София мога да си купя полиуретанови ?Последно редактирано от Джоу (x3mrjoe); 01-08-16, 21:41.ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар