Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз при вас! :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• И аз при вас! :)

Здравейте,

Снабдих се и аз с едно CR-V, да видим що за машинки са.
    Нов внос, без газ търсех - намерих я, в последствие се оказа, че горублянеца е свалил газта, та е карана на газ и клапанчетата минаха един реглаж, че хълцаше на ниски обороти... Сега ще търся и оправям едно по едно, като за начало масла и филтри сменени, това в задния диф също /престана да тресе на завой, между другото, след като и сложихме Хонда масло там/, залепихме изпускащия климатичен радиатор, 4 гуми, предстои смяна на ангренаж, ролка, другия ремък, водна помпа - закупени... Абе - стягам я да си я дрънкам из улиците и за риба и черен, ама доста черен път.. Леко-леко там.

Wanted:
    -топка за теглича /друга става ли директно от болта да изведа една?/;
    -фарове за мъгла /"халогенки"/ - кръгли оригинални или съвместими;

От: И аз при вас!

Ти добре си дошъл, ама нас ни няма
    E, може един път в седмицата, някой да се престраши да напише нещо

Горублянеца явно си е взел и теглича!
    Не знам, предполагам има къде да си го навре.

Като гледам теглича е от онези с бързия де/монтаж на топката, т.е. ще трябва да препишеш някои от онези червените думички на лепенката отстрани и да си търсиш топка точно за този теглич. Това може да се окаже мисия невъзможна от гледна точка на намиране и цена. Що не си вземеш от някоя морга цял теглич?!

п.п. Малко носталгия - първото ми CR-V беше единичка с цвят като това. Не знам дали е точно този цвят, щото колата беше JDM. Моя цвят беше Cypress Green Pearl, но не помня точния код.
    Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
    Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
    Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X