Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Трудно пали Хонда ХРВ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Трудно пали Хонда ХРВ

Здравейте! След 3 години вярна служба при мен се появи 1вият проблем.. Много трудно взе да пали! Постои ли 10ина минути и върти като луда, трябва да и подам газ за да запали, оборотите в първият момент играят, а после се стабилизират. До 1, 2 мин. след като е загасена няма проблем - пали си от раз. Сменял съм свещи и всички ремъци и филтри. Не съм сменил, само кабелите и горивният бензинов филтър. Колата е с газова инжекция BRC. Ходих при газаджиите, но казаха, че проблемът не бил за тях. Минал съм около 60 000км, а това били прекалено малко километри за смяна на мембраните на изпарителя. Мериха и някакво налягане и казаха, че е добре. Другото, което ми прави впечатление е че много често взе да ме бие ток, като слизам от колата, всеки път като я изгася и барна вратата от вън. Чекът също ми светна. Ще съм ви благодарен и ако ме насочите към читав майстор в Пловдив на който мога да се доверя!

Весел празник на всички !

От: Трудно пали Хонда ХРВ

Забравих най - важното - Honda HRV 1.6 Vtec 124 кс

Коментар

Клапаните регулирани ли са скоро ?
      HONDA CR-V RD1 126 hp Auto JDM
      Mitsubishi Pajero 2.5 intercooler turbo EX

Коментар

Да, преди около 3000км

Коментар

Що свети чека

Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
          Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
          Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
          Анатолий Пейчинов o8875о9815
          https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
            Що свети чека

Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
            Нямам идея. Като ходих при газаджиите казаха, че имало някво напрежение в ламда сонда, но не било проблем. Спря да свети и оня ден пак.. Ходих на друга диагностика, пича каза че дроселовата клапа давала някакво минимално отклонение. Оправи я и оборотите наистина заспаха, но проблемът с паленето остана. Карах я цяла седмица на бензин, но никакво подобрение..

Коментар

По принцип има едно момче при което обслужвам колата. Работил е в хонда преди години.. От него съм доволен и само там ходих когато ми се наложи. Сега обаче нещо не мога да се вредя, не отговаря и на телефона, сервиза заключен.. Подочух че имал страшно много работа и за това не отговарял. Аз не обичам да се натрапвам, като не става не става. В краен случай, ако трябва и до София ще стигна, без кола не може, знаете как е..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X