Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хонда Акорд АСК има проблем

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Хонда Акорд АСК има проблем

Здравейте !
    Питането ми не е за 4х4 но,проблема е следния:колата ми Акорд 2.0i 147 к.с. 2001 год 6-та серия автомат ,типтроник 4 скорости,от вчера когато включи 4-та и натискам газта оборотомера се пълни а не ускорява все едно,че боксува съединител.Минавам на ръчно превключване на 1,2 и 3-та ускорява нормално,на 4-та проблем за да ускорява трябва да галя газта.Този проблем се появи изведнъж преди не е имало никакви признаци че ще се случва.Доста порових из нета но за такъв случай не намерих обяснение .Къде да търся проблема ?
    Благодаря предварително !

От: Хонда Акорд АСК има проблем

Първоначално публикуван от weezy Преглед на мнение
    Къде да търся проблема ?
    Питаш къде в скоростната кутия да търсиш проблема, защото ще я отваряш или питаш къде по автомобила изобщо да търсиш проблема???
    Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
      Питаш къде в скоростната кутия да търсиш проблема, защото ще я отваряш или питаш къде по автомобила изобщо да търсиш проблема???
      Той проблема няма как да е в автомобила,в кутията ще е ,и ако някой знае или се е сблъсквал с този проблем да сподели какво може да е и ако е нещо дребно ще я отворя ако е доста скъп ремонт минавам на вариант Б имам същата Хонда ръчка,тоест донор имам.
      Да отбележа тази я имам от преди 2 месеца и маслото в кутията не съм сменял още ,бистро е но.....

Коментар

Първоначално публикуван от weezy Преглед на мнение
        Той проблема няма как да е в автомобила,в кутията ще е ,и ако някой знае или се е сблъсквал с този проблем да сподели какво може да е и ако е нещо дребно ще я отворя ако е доста скъп ремонт минавам на вариант Б имам същата Хонда ръчка,тоест донор имам.
        Да отбележа тази я имам от преди 2 месеца и маслото в кутията не съм сменял още ,бистро е но.....
        Градски,здрасти!И аз скоро си купих автомат и почнах да чета за тия автомати.Първия вариант е смяна на чорбата.Втори вариант е реглаж-мойта се регулира със жилото за газта и един вакуум как да включва/да буксува или да рита/.
        Съветвам те да попрочетеш по форумите преди да се вкарваш във апокалиптични филми.
        Обади се!
        МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Проблемът ти изглежда да е в 4-та касета, но при мен, освен първа касета, както се предполагаше, се оказаха още куп неща за смяна, така че като се отвори може да се окаже много по-зле.

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
            Проблемът ти изглежда да е в 4-та касета, но при мен, освен първа касета.
            И накрая , в цифрово изражение колко излиза сметката на цялата "сватба" ?

Коментар

Няма как да разбереш преди да се отвори кутията, да се види какво има за смяна и да се види какви са цените на частите.

Коментар

Я кой се е появил пак в раздела, на какво дължим тая чест
                Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!!!
                Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
                Honda cr-v 98 & Toyoa Yaris Verso AT

Коментар

Първоначално публикуван от zero Преглед на мнение
                  Я кой се е появил пак в раздела, на какво дължим тая чест
                  Не съм бил в раздела и не помня да се познаваме....ама добре заварил
                  Темата ще има продължение след Великден понеже до тогава няма да съм в БГ

Коментар

Горното беше за мен

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X