Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане за части и мнение по 1 въпрос

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Питане за части и мнение по 1 въпрос

Здравейте изникнаха ми няколко въпроса като на всеки начинаещ.Липсва ми касета на въздушния филтър на купето от къде мога да закупя такава??? Също мога ли да сменя таблото на дясна дирекция с ляво такова от Хонда зада ми мери в километри а не в мили заради смяната на масла и ремъци или ще трябва да се сменя нещо по кутията.

От: Питане за части и мнение по 1 въпрос

Става въпрос за CR V 2001г. 147 к.с. англичанка

Коментар

За касетата питай в бултрако не мисля, че ще е скъпа или по моргите. За таблото (километража) това е ненужно според мен ,просто превърни мили в километри и готово
      KX 450F 2008 HONDA CR-V 2000г 147к.с.

Коментар

Имах две CRV-та 1-ва ген. и на двете нямаше касета за филтъра.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:image.jpeg
Прегледи:1
Размер:73.9 КБ
ID:5706269

Махаш капачето поз.10, вадиш стария филтър и слагаш нов. Няма касета, в която да сложиш филтъра.

За милите - и аз не бих пипал нищо. Иначе да, освен уреда на таблото, трябва да смениш и датчика, който праща сигнал.
        Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
        Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
        Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

Така рамка (касета) за купето намерих.В една морга Плевен ми поискаха 15/20 лева!!! Пратих ги по Дяволите и си поръчах по нета за 5 кинта + доставката.
          Но днес се почви друг проблем.Направих всички плафони и таблото на парното и арматурното със Лед диоди само на пепелника не смених защото съм забравил и сега ме е яд ама друг ден . ТА ПРОБЛЕМА плафона спря да свети при отваряне на всички врати слагам ключа свети, вадя ключа светва отклю. с дистан. свети заклю. гасне. Като отключа с дист. и отворя вратата гасне, няма я тази по меката подсветка има нещо като модул къде се намира?? изчетох руския форум не намерих точна информация къде да го търся???? ААА зумера за забравени фарове пищи. Ключета по конлоките проверени и почистени колата е с дясна дирекция и долу под кората до педала на газта намерих едно такова в което влиза кабелче зелено със сиво от бутоните на вратите това ли е той този модул там ли да ръчкам?????Помагайте много ме дразни това

Коментар

Първоначално публикуван от babuka73 Преглед на мнение
            Така рамка (касета) за купето намерих.В една морга Плевен ми поискаха 15/20 лева!!! Пратих ги по Дяволите и си поръчах по нета за 5 кинта + доставката.
            Но днес се почви друг проблем.Направих всички плафони и таблото на парното и арматурното със Лед диоди само на пепелника не смених защото съм забравил и сега ме е яд ама друг ден . ТА ПРОБЛЕМА плафона спря да свети при отваряне на всички врати слагам ключа свети, вадя ключа светва отклю. с дистан. свети заклю. гасне. Като отключа с дист. и отворя вратата гасне, няма я тази по меката подсветка има нещо като модул къде се намира?? изчетох руския форум не намерих точна информация къде да го търся???? ААА зумера за забравени фарове пищи. Ключета по конлоките проверени и почистени колата е с дясна дирекция и долу под кората до педала на газта намерих едно такова в което влиза кабелче зелено със сиво от бутоните на вратите това ли е той този модул там ли да ръчкам?????Помагайте много ме дразни това
            Ето това е http://www.ebay.fr/itm/98-Honda-CR-V...1/301693426467 и се намира в шофьорската врата. При мен беше проблема също от него и точно по същия начин гаснеше ,като се отвори вратата. За него платих 20лв от морга. Ако си го сменяш сам да имаш в предвид ,че ще трябва после да си обучаваш дистанционното
            Последно редактирано от V.R.R.; 16-03-16, 18:16.

Коментар

Благодаря за инфото колега, Ще се опитам да го отворя и почистя мисля, че не голям проблема??? ще пиша за резултата

Коментар

не стана номера това няма нищо общо с плафона само за централното е ??????

Коментар

Ами и аз като теб така си мислих ,но имах проблеми с дистанционното и набедих кутията и когато взех да я човъркам съвсем отказа, даже спря да се заключва и с кюча. Купих си кутията и плафона се оправи! Ха сега де! Извода за теб Ако имаш път към Пловдив мога да ти докажа ,че проблема е в нея, като я сваля от моята врата и я сложа на твоята.

Коментар

Да ще пробвам!! с универсален модул за централно при един приятел електричар

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X