Обява

Свий
Няма добавени обяви.

странен проблем

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• странен проблем

Здравейте
    Скоро не съм писал ама чета редовно. Възникна следния проблем с автомобила. Оня ден си забравих фаровете включени фаравете за около 10-15 мин. После гледам резервоара пълен до горе, викам си проблем! Пробвам да запаля ама нъц. Гаснат лампите, стартера само цъка. Пуснах я по инерция запали и няма ядове. На другия ден пак същата история . тоя път реших да я изгася след запалването . Запали без проблеми. А ся казвайте ко правим? И друг път ми се е случвало същото ама викам акумулатора е зле и презареждам и готово. Ама сега и зумера не работи и забравям фаровете. И за зумера акъл търся съвет.
    -------Honda CR-V 128к.с.--------
    "Нищо не е толкова лошо, колкото изглежда !"

От: странен проблем

Абе гледате пък нищо не казвате явно проблема наистина е шантав. Поне знете ли къде е зумера за фаровете. Ей да не се обидите сега );

Коментар

Я зачисти хубаво клемите на акумулатора и виж,дали няма да се оправи проблема.
      Бизнеса е проста работа, ама не е за прости хора !!!

Коментар

Първоначално публикуван от madmaximus Преглед на мнение
        ...Оня ден си забравих фаровете включени фаравете за около 10-15 мин. После гледам резервоара пълен до горе...
        Аз не разбрах връзката между фаровете и резервоара. Иначе, симптомите са точно на изтощен акумулатор, щом веднага след гасенето пали. Не пречи да си видиш и плюса, дали не ти е побелял, както ти казва белята.
        Колегите не пишат, защото проблемът изглежда достатъчно тривиален и не буди интерес.
        Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Колега погледни контакта на вратата за вътрешното осветление. Зумера е свързан с този контакт. Това във връзка със забравянето на фаровете. Това не изключва съветите относно акумулатора.
          Глупости вършат умните хора, за останалите това е ежедневие.

Пияният е винаги по-щедър от трезвеният... питайте катаджиите...

Коментар

[QUOTE=Сианга;2823602]Колега погледни контакта на вратата за вътрешното осветление. Зумера е свързан с този контакт. Това във връзка със забравянето на фаровете. ........]
            Мерси за съвета точно от там излезе, понеже нямам навик да си включвам плафона. Използвам осветлението с лупите отпред.
            За резервоара когато падне акумулатора, и не иска да пали, гаснат лампите на таблото и стрелката на резервоара показва пълно.
            Клемите на акумулатора са ОК, явно ще е за смяна.
            Много благодаря за отговорите и помоща

Коментар

Е, не веднага с рогите, де. Пробвай първо да го заредиш.
              Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Абе то ясно че без бой няма са предам ама кат знам, че не е първа младост, при първият студ ще ме предаде.
                Мерси за позитивното мнение

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X