Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съединител ЦРВ 2000 год. Биг Проблем !!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съединител ЦРВ 2000 год. Биг Проблем !!!!

Здравейте Колеги !!!
    Четох почти всичко но мисля за този проблем няма обеснение.
    Преди седмица, като превключа на скорост, пускам педала до горе, след няколко секунди форсира оборотите и леко тръгва без видимо да има мощност .... опсс викам си съединител !!
    Такааа смених съединител и долна помпа мина се един ден и тръгвам от враца до софия след първия тунел певключвам от 3 към 4 или към 5 не помна и дукиии форсира и нема мощност, така да сподела и още нещо докъто е студена колата педла има да речем 20 сантима ход и отделя нормално ниско като загрее дига педала със поне още 10 сантима и отделя горе високо.
    А сега де ко да праа ??? "майстора" ми вика тва със съединителя и загряването на колата нема нищо общо всичко било механика и тн. при въпроса еми кво и е той ми вика еми не знам, дайте някой съвет че море ме чака а 500 км. със такъв проблем си нее работа, баси и на всичко отгоре требва да тръгна на 1 септември ((((
    HONDA CR-V 2000 B20Z1 500 kw, опсс оборота хахаха

От: Съединител ЦРВ 2000 год. Биг Проблем !!!!

Тук мирише на циганийка.Смени ли го комплект или само кова феродо?

Коментар

Първоначално публикуван от vasilev Преглед на мнение
      Тук мирише на циганийка.Смени ли го комплект или само кова феродо?
      Сменен е комплект, марката на новият е валео за 200 лв.сложен е в сервиз на Тех-ко.Проблемът е че не го прави всеки път а само когато е много топло времето.
      Ако некой има идея да пише, щото аз и нерви немам вече баси

Коментар

Съмнявам се в омасляване. Проверете го.
        LZ1AIV

Коментар

Не циганиика,нито омасляване,а кофти диагноза още първия път. Регулирайте хода на педала и всичко ще се оправи.
          Калин Владов,09РСПБЗН

Коментар

Аз викам запушена тръба/маркуч, или помпа, буталцето не се връща.
            Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
            Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
            Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

Колеги не знам какво е закарах я тази сутрин в сервиза да си я бият в главата, няма какво друго да направим, за съжаление

Коментар

Първоначално публикуван от дедо поп Преглед на мнение
                Колеги не знам какво е закарах я тази сутрин в сервиза да си я бият в главата, няма какво друго да направим, за съжаление
                Абе да не би да си блажил по време на пости, дедо попе?!

Добре си направил щото и тук както е казал поета: "Лозето не ще молитва, иска мотика"

Виж ся ...каквото и да се окаже поправимо е ... най-много да тръгнеш по "майстори", да похарчих ненужно пари, абе майната му - пари се изкарват!

Тук нивото и качеството на услуите постоянно слизат надолу за това използвам случая да ти обърна внимание, ...наложи ли те се да ползваш оня другия сервиз, при ония другите "мастори" с белите престилки ... Мнооооого внимавай, че от там грешките са много трудно или непоправими!!!
                Виж, поитересувай се колко хорица от тия дето ги съпровождаш за последно преди черния кръст са се срешнали с червения ...

Айде, успех в оправянето на колата и приятно моренце от мен!

P.S ... и да качиш някоя фотка тук после.
                Honda CR-V 1-st Generation

Коментар

Ха така,,, отивам на море със или без джипката, дреме ми ще взема служебната и готово.
                  Истината е че, има само един изход и той е през вратата, прозореца е кофти идея хахаха.
                  Колеги бало си ее мм. .... моо ли ми се случват все такива пробл. с джипката, тоест които са сложни за оправане, диференца същата работа стърже си въпреки всичките неща които правих за да го оправа, и масло смених 10 пъти и повече сипах и пак стърже абе заеби

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X