Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Твърд калъф за резервна гума, подходящ за CRV

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Твърд калъф за резервна гума, подходящ за CRV

Здравейте колеги,

От няколко месеца и аз съм собственик на CRV I-ва генерация. Досега само четях, но ето че и на мен ми се налага да питам.
    Много искам да снабдя колицата с твърд калъф за резервна гума, защото кожения с който е сега, не ми харесва как седи.

Проблемът е, че оригинален се намира изключително трудно. Дори и да изскочи обява из продавалниците, докато се обадя и вече е продаден.
    Вече почти съм се отказал от оригинален и съм се насочил към съвместим. Виждам из Варна много crv-та с твърди калъфи, от ония с металния ринг с регулируем диаметър.
    Може ли да ме насочите от какви други джипки е подходящо да се търси заместител? Че и оригиналният размер гуми на нашите колици е доста нестандартен...

От: Твърд калъф за резервна гума, подходящ за CRV

Колеги, изненадвам се, че от над 130 човека, разгледали темата, никой не знае заместител.

Коментар

От: Твърд калъф за резервна гума, подходящ за CRV

Всеки един капак за резервна гума с размер 205/70/15 ще стане. Вече 6-та година карам CR-V, но и аз не мога да ти кажа, от кое друго 4WD возило капака ще пасне на нашата резервна гума. Това може да ти каже някой, каращ друга марка кола, със същия размер гуми.
      Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
      Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
      Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X