Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Прихълцване в движение Црв 1998 128 кс.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Прихълцване в движение Црв 1998 128 кс.

hristo102

Ако ти го прави и на бензин зпочни от наи дребните неща реглаж на клапани, капачка, палец, кабели, свещи. И после от по скъпите бобини и тн.
    Ако си в София мога да ти дам кабели и свещи които са читави за да пробваш, сигурен съм че и другите неща мозеш да си намериш колкото да пробваш и установиш от каде е проблема.
    Поздрави.
    Honda CR-V B20Z 2001

Коментар

Първоначално публикуван от hristo102 Преглед на мнение
      но газаджията ме убеждаваше че няма грижа с газовата система
      Аз съм се убедил, че на газаджиите трябва да вярваш колкото на дявол. Виж изпарителя на какво налягане ти е спрямо отворите на дюзите на рейката. Много вероятно проблема да ти е там с това давене.
      Както казаха, ако нямаш проблем на бензин, както нямах и аз търси проблема в газовата система. Иди при някой, на който му се занимава с проби и настройки, че повечето да не кажа всички газаджии пускат едно автоматично калибриране и бягай...

Коментар

Първоначално публикуван от hristo102 Преглед на мнение
        Имам същия проблем, но се проявява само при набиране по баир и даване яко газ на 2 или 3 предавка.
        Задръстен филтър за газ или прещипана тръба.

Коментар

Благодаря за предложението..... Капачка, палец, свещи са нови. Прави го само на газ и само на баир натоварена на високи обороти. Ако карам на равно на 5-та дори със 150 - няма проблем. Допускам пробем със сместа в този режим на каране или някакви настройки там.... Ще трябва да отделя време за газаджия...

Коментар

Залагам на бедна смес при натоварен двигател в определени обороти. Оправя се с настройка на картата на газовата

Коментар

На първо четене при мен проблема е решен със смяна на ламбда сонда.
              http://www.ebay.co.uk/itm/For-HONDA-...s=Model%3ACR-V
              Днес я смених - вкарвах в обороти колата кво ли не правих - оборотите заспиват на 1000 и след като спра на място падат плавно до 700-800.
              Преди рязко падаха до 200 и се вдигаха до 600 или колата угасваше - както съм описал по-горе...
              Може би наистина сместа е била бедна благодарение на сондата... за черната жица на ламбдата беше запоен извод за към газовата - който запоихме и за новата сонда.

Коментар

Хаха - прибързах със заключението... Явно ще си трябва пренастройка на сместа във високи обороти....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X