Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Клапите на парното отказаха да работят,моля за съвет.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Клапите на парното отказаха да работят,моля за съвет.

Здравейте колеги. Става въпрос за HONDA C-RV 1 - 147к.с.От известно време забелязах ,че при завъртане на врътката , струята на парното не се променя т.е. не може да пуснеш само на предно стъкло или само на краката .Погледнах зад конзолата и видях че има куплунг , което ме навежда на мисълта че преместването става по електрически път.Та въпроса ми е следния ,възможно ли е да е изгорял предпазител и къде се намира,а и едновременно с това спряха да работят пръскалките на фаровете.Ако някой е имал такъв проблем ,моля за съдействие.

От: Клапите на парното отказаха да работят,моля за съвет.

За клапите не знам, но за пръскалките или ти е изгоряла помпата или предпазителя. Помпата се намира отпред в ляво пред гумата на казанчето от страната към двигателя. Предпазителя е втория от ляво на дясно (F2) третия е за измиване на задното стъкло.
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:screenshot20121110at154.jpg
Прегледи:1
Размер:106.7 КБ
ID:5642560

Коментар

Малък напредък по темата.За пръскалките се оказа изгорял предпазител 40А ,намира се до акумулатора ,след смяната заработи и запалката в багажника .За клапите досега нищо не откривам,а и никои не споделя да е имал подобен проблем.

Коментар

Здравей,,
        и аз имам този проблем,при мен е механичен .При завъртане на врътката започва едно тропане на клапата ,някъде опира и неможе да се измести .Писах за този проблем ,имаше различни предположения ,но ще ти кажа какво да не правиш ,което аз проверих.Не можеш да стигнеш до механизма от филтъра на купето,нито от преднния въздуховод.Според мен трябва отдолу под средната конзола е вентилатора на парното и оттам да се разглоби.Или по лошият вариант цялата предна конзола .Надявам се да съм бил полезен.Пиши ако има резултат.Иначе колата ми е ЦРВ1998.Успех.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X