Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Задното пръскало не работи.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Задното пръскало не работи.

Здравейте колеги.Вчера установих,че пръскалото на задния прозорец не работи.Според мен моторчето не работи,защото когато задействам чистачката с пръскалото не се чува характерния звук,както при предното пръскало.Искам да попитам дали двете моторчета са на един бушон или на различни,за да знам от къде да тръгна,защото ако са на различни,може да е от бушона /дано е така/.Благодаря предварително!

От: Задното пръскало не работи.

Здравей,
    Не си написал какво ти е возилото.
    Моята е първа генерация като ти гледам снимкат и твойта. На 1079 страница service user manuala пише, че на казанчето им две моторчета, предно и задно. Като гледам снимката това от към шофьора е задното. Бушона трява да 10А и в книжката пише номер 3, ако намериш номерация някаде при бишоните. Ако не трябва да е най-одолу от ляво на дясно третата дупка. На страница 2000 има картинка на бищпните.
    Успех!
    Honda CR-V B20Z 2001

Коментар

Първоначално публикуван от NEKTAR Преглед на мнение
      Здравей,
      Не си написал какво ти е возилото.
      Моята е първа генерация като ти гледам снимкат и твойта. На 1079 страница service user manuala пише, че на казанчето им две моторчета, предно и задно. Като гледам снимката това от към шофьора е задното. Бушона трява да 10А и в книжката пише номер 3, ако намериш номерация някаде при бишоните. Ако не трябва да е най-одолу от ляво на дясно третата дупка. На страница 2000 има картинка на бищпните.
      Успех!
      Колата ми е първата генерация 147 коня.Благодаря за бързия отговор и доколкото разбирам от поста ти ,всяко моторче е с отделен бушон.Ще погледна в ръководството което имам и което е руско,за да се ориентирам.Дано е същото което ми цитираш.

Коментар

Колега и аз имам същия проблем, бушона е на най долния ред третия от ляво на дясно. При мен той е здрав и най вероятно е изгоряло моторчето ( или клеясало) но така и не успях да го разглобя сякъш е капсоловано. Ако някой има идея и е разглобявал да каже как става тоя номер.

Коментар

Мда, аналогичен случай и в наше село - не ми работи задната пръскалка, бушона е здрав, моторчето дори не се чува. Чакам да се пооправи времето да го сваля да видя мога ли да го позадвижа.
          What Orwell feared were those who would ban books. What Huxley feared was that there would be no reason to ban a book, for there would be no one who wanted to read one.

Коментар

Здравейте
            И при мене не пръска на стъклото отзад,на предният ляв калник има една снадка там като я разделя от помпата пръска надухме с компресор назад към стъклото изкара само пяна явно маркучето е затиснато някъде,някой да даде предположения къде да търся слабото му място.
            Благодаря предварително.
            ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗСМЪРТИЕ

Коментар

Първоначално публикуван от константин трендафилов Преглед на мнение
              Здравейте
              И при мене не пръска на стъклото отзад,на предният ляв калник има една снадка там като я разделя от помпата пръска надухме с компресор назад към стъклото изкара само пяна явно маркучето е затиснато някъде,някой да даде предположения къде да търся слабото му място.
              Благодаря предварително.
              При мене беше притиснато маркучето заради горната рапидка на говорителя в багажника.....

Коментар

Добре, а като пуснеше преди това да пръска чуваше ли се моторчето да жужи? Щото при мен ни вопъл, ни стон.
                What Orwell feared were those who would ban books. What Huxley feared was that there would be no reason to ban a book, for there would be no one who wanted to read one.

Коментар

Вижте във темата какво направих по моята ...... на последна страница.
                  Honda CR-V I 2000 г.
                  0 осем 96 осем три 3 сто и 10

Коментар

http://namaleniavtochasti.com/honda/...00-honda-.html мисля че тези ще станат от хонда сивик са
                    Honda CR-V I 2000 г.
                    0 осем 96 осем три 3 сто и 10

Коментар

Първоначално публикуван от mar_651 Преглед на мнение
                      Колата ми е първата генерация 147 коня.Благодаря за бързия отговор и доколкото разбирам от поста ти ,всяко моторче е с отделен бушон.Ще погледна в ръководството което имам и което е руско,за да се ориентирам.Дано е същото което ми цитираш.
                      Здравей,

Не гледаи заглавието мойта е декември 2001г и 1 към едно с тази която пише вътре за 2000г.

1997-2000-HONDA-CRV-SERVICE-MANUAL pdf
                      http://hondatech.info/downloads/Auto/Manuals/CR-V/

Успех.
                      Honda CR-V B20Z 2001

Коментар

Здравейте
                        При мен се оказа пълно с боклуци в последните две кривки.
                        ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗСМЪРТИЕ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X