Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Амортисьори и пружини за ЦР-В

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Амортисьори и пружини за ЦР-В

Здравейте хора.Очертава ми се смяна на задни амортисьори понеже се натресох с около 100км/ч в една доста големичка дупка.Появи се чукане отзад в ляво и майстора има съмнение за амортисьор.Ремонта се отлага за другата седмица и тогава ще стане ясно какво ще е.Така и така ще се разглобява , ако се наложи смяна на амортисьори ще сменя и пружините.Питането ми е за марка и от къде.

От: Амортисьори и пружини за ЦР-В

Здрасти младеж, кофти случка. Тука май не са много тия от нас дето са влизали със 100км/ч в такива ями ама гледам, че има доволни от амортисьори на Каяба и то от Косер щото били официален дистрибутор.

п.п аз се чудя що скоро не съм те засичал на Карандила
    "Ако мислиш със задника си, не се учудвай, че хората не харесват продукта на мисълта ти"

Коментар

Здрасти и на теб.Звънях на Косер но там цената на Каябата е най висока.В Евро 07 цената е същата но там мога да ползвам 30-35% отстъпка.Звъннах на едни познати които имат магазин предлагат ми Токико за 115лв.Цените на амортисьорите за едни и същи марки в различните магазии варират в пъти.В Косер ми искат за Каяба 180лв. в Евро 07 пак толкова но мога да ползвам отстъпка 30-40% не съм сигурен колко точно.Чуденката ми е дали производителят е един и същ.

Коментар

Защо не минеш тест на амортисьорите в някой сервиз и тогава мисли за смяна. Може да е големия гумен тампон. Само съвет.
        Honda CR-V I 2000 г.
        0 осем 96 осем три 3 сто и 10

Коментар

Все още не ми е останало време да я разглобя и да установя точно какво има.Тест на амортисьори правих на предишната кола но не останах доволен.Идната седмица дано остане време за ремонт.Когато се установи причината ще пиша.

Коментар

Има ли омазнено по стеблото на амортисьора. Провери и задните биалетки и тампона на стабилизиращата щанга. Ако са те ремонта е много по евтин. Ако не са те е кофти.
            Honda CR-V I 2000 г.
            0 осем 96 осем три 3 сто и 10

Коментар

При огледа на канала отдолу всичко беше наред.Чува се едно едно чукане на метал около заден ляв амортисьор.Звука се чува когато колата не е натоварена отзад.Ремонта се очертава за сряда.Исках да знам ако се окаже че е амортисьор от кой магазин и каква марка да взема защото една и съща марка можеш да я намериш за 180лв. при официалния вносител и за 135-145лв. в други магазини.Става въпрос за марка Каяба.Чета по разни форуми че магазините продават рециклирани за нови амортисьори да не би от там да идва и разликата в цената.

Коментар

Засега ремонта се отлага.Първо парите отидоха в друго направление второ вчера я вдигнахме на крик и свалих гумата за да огледам не се вижда амортисьора да е изтървал пружината също е здрава.Майстора има съмнение за клапаните на амортисьора, но каза че не е проблем засега.Трето в колата имам много добра метъл музика просто звука ще е на макс.Когато тракането се усили и дойде време за ремонт ще пиша в темата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X