Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кормилна рейка къде в Пловдив

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кормилна рейка къде в Пловдив

Здравейте,
    искам да попитам и да ми препоръчате къде в Пловдив ремонтират /рециклират /рейки.Доволни ли сте от майстора ,цени отзиви и прочие .Ще се радвам на коментари и отзиви .Колата е ЦРВ 1998 г 128 коня.
    Благодаря !!

От: Кормилна рейка къде в Пловдив

На служебната я рециклираха с гаранция,и вече 5 години не е мръднала,утре ще питам ако до тогава не си решил задачата
    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
    Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
    Анатолий Пейчинов o8875о9815
    https://dvrbg.com/

Коментар

А опита ли да решиш проблема с добавака - херметик? Ако не - опитай!
      Markony RS: "Почнаха вече да ме викат за пътна помощ,заради Диското ,пък аз ходя с Харви-то"

Коментар

Първоначално публикуван от kalintry Преглед на мнение
        Недей!
        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Зависи какво й има на рейката. Ако нямаш опит по-добре не си прави опити с разни добавки и отиди при някой специалист да ти я погледне.

Коментар

Срещу "TOYOTA", на бул.В.Левски (Карловско Шосе), зад "Гостилница Карловска"
            Майстора се казва Радко.

Аз съм му ползвал услугите. Доволен съм.
            (Мога да ти дам и телефон)

Коментар

давай тел .минах оттам но не го открих

Коментар

0888 Ч35957-Радко

Коментар

Оказа се ,че трябва да занеса свалената рейка на майстора с когото говорих.Никой нежелае да стои колата да я свали сам и да я отремонтира. Към колегата 1.4 дали при Радко може да се остави колата и той всичко да ремонтира ? Не мога да я сваля сам ,майстор нежелае да си затваря гаража за два дена с една кола /и разбираемо / и в задачата се пита аджеба аз какво да направя ?

Коментар

Първоначално публикуван от donydy Преглед на мнение
                    Оказа се ,че трябва да занеса свалената рейка на майстора с когото говорих.Никой нежелае да стои колата да я свали сам и да я отремонтира. Към колегата 1.4 дали при Радко може да се остави колата и той всичко да ремонтира ? Не мога да я сваля сам ,майстор нежелае да си затваря гаража за два дена с една кола /и разбираемо / и в задачата се пита аджеба аз какво да направя ?
                    Ела ако искaш аз да тие сваля при мен няма проблем да седи. 0888 361030 ми е телефона Манол.

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                      Недей!
                      Защо? Какви ще са последиците? И защо, според Вас се препоръчва използването на херметик от един от оторизираните сервизи на Хонда!?
                      Markony RS: "Почнаха вече да ме викат за пътна помощ,заради Диското ,пък аз ходя с Харви-то"

Коментар

Колега donydy,
                        може да си оставиш колата при Радко и да тия оправи, но обикновено подемника му е зает и става с уговорка (записване) за някой ден. Ако му закараш само рейката - обикновено от днес за утре.

Коментар

Всички leak stop добавки са огромен компромис. Аз съм проверил и разбрал по трудния начин. При тези за хидравлика ефектът е краткотраен. След седмица почва да тече и там дето не е текло.
                          Колкото до оторизираните сервизи - в общия случай там работи това, което не биха взели другаде.
                          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                            Всички leak stop добавки са огромен компромис. Аз съм проверил и разбрал по трудния начин. При тези за хидравлика ефектът е краткотраен. След седмица почва да тече и там дето не е текло.
                            Колкото до оторизираните сервизи - в общия случай там работи това, което не биха взели другаде.
                            И , ако позволиш да те допълня , стоп лийк са за временно излизане от положението.Не са вариант за ремонт.Ако свърши работа , то е колкото да се прибереш от път и да влезеш в бокса.
                            Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

В крайна сметка имам уговорка с Радо който колегата 1.4 препоръча .Ще пиша след ремонта цени и отзиви .Благодаря на всички за мненията !!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X