Здравейте колеги.Вече повече от месец и аз станах собственик на Хонда.Постепенно я обслужих , газифицирах , сложих нови гуми и уж всичко беше ОК ,когато забелязах два проблема и затова ще се консултирам с Вас.Първия проблем се появи вчера и след около километър градско каране изчезна сам.Става въпрос за следното ,спирам на кръстовище ,натискам съединителя и усетих течността все едно преминава през гумичките и започна да отделя високо горе.След още няколко кръстовища всичко се върна в предишното положение
.Другия проблем е по страшен.Преди да направя смяна на маслото по ред причини и навъртях 1500км. , като следях маслото и то не помръдваше , смениха го с Agip 10v40 и сега за 2000км. е на минимума
изчетох доста теми по форумите ,но аз започвам да си мисля и за качеството на маслото , а и моя грешка ,че когато взех колата от сервиза за смяна на масла ,не погледнах какво показва на щеката
.Сега мисля преди да се вкарвам във филми да пробвам с друго масло , в сервиза които направих обслужването на ролки ремъци и т.н. , ги помолих да огледат всичко и което е за смяна да бъде сменено и тяхното мнение беше ,че автомобила е перфектен.Моля някой ,ако е имал такива проблеми да сподели.

Коментар