Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос с мноо повишена трудност ????

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос с мноо повишена трудност ????

Здравейте колеги с хонда в ръка

Имам един проблем, ходих на всички възможни сервизи във Враца, прегледаха абселютно всичко, по окачване тампони, накладки, супорти .....
    И едно чукане като желязо през гума отпред в ляво (чува се като минавам неравност дупка а у Враца колко щеш ) никой не го открива от какво е вече се замислям да слагам камера там някъде отдоло и да записвам
    Дайте съвети помогнете че се притеснявам да не падне нещо по път !!!

П.П. Един от майсторите в тех-ко каза че преден десен тампон на двигателя е омекнал но ми предложи да не го сменявам щото тва не било проблем.
    HONDA CR-V 2000 B20Z1 500 kw, опсс оборота хахаха

От: Въпрос с мноо повишена трудност ????

Здравей,
    Кажи на някои мастор да ти погледне шарнирите. Мойте леко тракат по същи начин ама има още живот в тях. Имай превид ,че ако са шарнирите е опасно.
    П.П. тампоните на стабилизиращата щтанга също може да са, но докъто неги смениш няма как да разбереш. Единия струва 8-10лв и се сменят за един час ако не скъсащ някой от ръждясалите болтове.
    Успех и пиши какво е станало като го намериш и управиш.
    Последно редактирано от NEKTAR; 22-09-14, 20:08.
    Honda CR-V B20Z 2001

Коментар

тампон на двигателя

Коментар

В случай, че всичко е здраво по окачването погледнете спирания апарат и накладките

Коментар

Кормилната рейка?
          ВАЗ 2102 СС пакет проект 4х4
          Е250 1998-продаден
          Субару Пустош

Коментар

Може и тампон на двигателя да издава тези звуци. Като "клекнат" ( най-вече хидравличните) и почват да си удрят в основата. Правят го само в дупки и то в движение. Иначе на място нема начин да го накараш да изтропа. По ходовата иначе всичко би си показало с по-голема щанга и силни ръце... Аз бих проверил щателно тампони на двигателя. Дори и горен да е се чува все едно идва отдолу звука......
            висете отпуснато

Коментар

Благодарско за възможните пречини, е сега ше хода да смена тампон на двигателя па да видм

Коментар

Колегата добре ти е казал за шарнирите, провери ги защото на тази кола имат навика да изпадат...Успех !
                ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Колеги нема оправия, смених сто неща и пак клопа днес дадох 210 кинта в сервиза и файда никва пак си клопа !!!!!
                  Смених тампоните на двигатела, биалетки некви други тампони (в тоо ред си смених и делкото с палеца).
                  Ше си търса имах една малка камерка и почвам да си права клипове в движение ше я монтирам там доло некъде и така.
                  Шарнирите им нема нищо а да ги сменям ше зема ми се смеят в сервиза, ебати аз смених толко неща с които можеше да си кара още дълго че ако смена и шарнирите басии ......................

Коментар

Колега, за 210 кинта едва ли си сменил сто неща и със сигурност са останали още поне 10 от които може да хлопа. Някъде бях чел че като замине тампона горе над амортисьора където се хваща за купето се чува хлопане и то от противоположната страна. При мен на техническия преглед като вдигнаха на подемник хванаха колелото опряно отдолу в рамото на техника и същия с движения на пръсти нагоре надолу опипваки с ръка долови това чукане. Още не съм сменял въпросния тампон. Ето тука горе дето съм оградил с червено имам предвид.
                    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:sus.jpg
Прегледи:1
Размер:62.6 КБ
ID:5612784
                    "Ако мислиш със задника си, не се учудвай, че хората не харесват продукта на мисълта ти"

Коментар

Експлорър, откъде я извади тая картинка, искам и аз (каталога)?!
                      Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
                      Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
                      Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

Експлорер прав си не са много пари но това което ми казаха днес ме съкроши, проблема се разбра, днес за пореден път я вдигнаха на подемника и този майстор пробва за хлабини както всеки път но този път като завъртя гумата ......... пълен ляв или десен при разклащане на гумата се чу тракането което идвашеее.. мммммкм от Кормилна Зъбна рейка това което мен ме очуди е че когато гумата е успоредно на колата го няма тва тракане и може би заради това не са го открили преди !!!!!!!!!
                        Цената 60 лв. демонтаж монтаж 150 лв. ремонт на рейката в софия във неква лаборатория.
                        Благодарско на всички колеги за супер коректните мнения най вече на крисмарг той оцели бъдете живи и здрави

Коментар

Нямам каталог Краси, драснах в гугъл за по-бързо Double wishbone honda Cr-v и хванах снимката дето ми допадна. Сайта е този http://www.autoneuroticfixation.com/...you-honda.html сега се зачетох в статията и разбрах още нещо което ме кара да се гордея с марката. Основателя Соичиро е бил е истински авто инженер, а основателя на Тойота правел шевни машини. Сори за офтопика в иначе сериозната тема на Дедо Поп.
                          "Ако мислиш със задника си, не се учудвай, че хората не харесват продукта на мисълта ти"

Коментар

Първоначално публикуван от krasi-mir Преглед на мнение
                            Експлорър, откъде я извади тая картинка, искам и аз (каталога)?!
                            май е илюстративна картинка

Коментар

Тойота все още правят шевни машини

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X