Здравейте,
Имам ЦРВ 1, и след последните празници установих, че багаж, храна и вода за 5 дена и 4 човека доста неприятно се отразяват на клиърънса
. А пък по 'пътя', който минавам, последните 2-3км са едни камъни сериозни, и така клекнала трябваше мноооого баааавно и внимателно да я смъквам от всеки камик, за да не хлопа задницата. И покрай един приятел с Форестърче, ама с нивомат (или както се води там тази система) ми стана любопитно. Молбата ми е някой да даде малко повече информация за системата. Става въпрос за самонивелиращи се амортесьори, каквито май имало на Sachs за Галант, не говоря за разни сложнотии с компресори, сфери, възглавници и прочее. И понеже съм много бос
се надявам да има кой да разясни малко за системата, и дали може примерно да се боднат на ЦРВ-то отзад едни такиви джаджи, трябва ли нещо сериозно да се преправя, и дори ориентировъчна цена, ако има такава информация.
Имам ЦРВ 1, и след последните празници установих, че багаж, храна и вода за 5 дена и 4 човека доста неприятно се отразяват на клиърънса

Коментар