Здравейте. Имам малко нетрадиционен въпрос относно информация която не открих ровейки във форума. От скоро имам CR-V първа генерация. Кратката зимна обстановка в нашият край обаче не попречи да си прецакам по малко срамен метод -начин предните калобрани. Не ги счупих ,ами от каране назад в сняг при опит за паркиране съм избил по една външна видия зад предните две колела на колата. Разбира се проблем няма , навих по здрави видий и готово. Но това над което се замислих е следното . Не може ли направо да ги махна тези калобрани ,при и без това
ниския просвет (clearance) който има хондата. Мисълта ми е следната. Аз знам за какво са разбира се, знам с каква цел са създадени и монтирани по автомобилите. Но и без друго постоянно имам кал по предните врати и мисля че инжинерно не са доизкусорени напълно . Първо се питам има ли някой , някой от вас който е имал или подобен проблем в каране върху сняг, или просто проблем свързан относно това че са само на 10'тина сантиметра от земята. Разбира се не изключвам някой да ми се смее на евентуално тъпото запитване,но наистина имам нужда да обсъдя точно това с някой които има мнение по въпроса.
Благодаря ви за вниманието
ниския просвет (clearance) който има хондата. Мисълта ми е следната. Аз знам за какво са разбира се, знам с каква цел са създадени и монтирани по автомобилите. Но и без друго постоянно имам кал по предните врати и мисля че инжинерно не са доизкусорени напълно . Първо се питам има ли някой , някой от вас който е имал или подобен проблем в каране върху сняг, или просто проблем свързан относно това че са само на 10'тина сантиметра от земята. Разбира се не изключвам някой да ми се смее на евентуално тъпото запитване,но наистина имам нужда да обсъдя точно това с някой които има мнение по въпроса.
Благодаря ви за вниманието

Коментар