Здравейте, проблема е следния ,Хонда ЦРВ 2001 / 147 коня, преди да запаля лампата на чека не ми угасна , въртя аз няколко пъти и не иска да запали, после запали обаче веднага изгасна понеже не иска да държи обороти, започнах да я форсирам да държа леко натиснат педала на газта и не гаснеше , обаче оборотомера ми изобщо не мърда. Като потеглих не иска да върви като хората придърпва и няма мощност. След 5-6мин. когато вече вдигна температура я изгасих и после запалих , лампата на чека продължи да свети но вече си работи нормално оборотомера си работи държи си обороти и си върви нормално. Отидох за диагностика и ми казаха че е компютъра (никъде другаде не откриха грешки). Обаче било много сложно да се смени компютъра. Някой имал ли е подобен проблем!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с компютъра на ЦРВ
Свий
X
-
От: Проблем с компютъра на ЦРВ
Здравей колега, до сега не съм чул за проблеми с компютър при нас. Дай повече инфо за колата някакви следи от наводняване например. Прочети си сам грешките му с кламера/ потърси темата/ и докладвай."Ако мислиш със задника си, не се учудвай, че хората не харесват продукта на мисълта ти"
-
От: Проблем с компютъра на ЦРВ
Ремонтирал съм комп,но в следствие на наводняване.При нормални условия са железни.Смяната не е проблем.Трябва да се вземе моргаджийски и желателно с един ключ поне.Ако няма ключ,ще се обучат нови ключове с тестера,но е по-голяма играчака.Препоръчвам да се огледат връзки,маси,буксите да се обслужат,изобщо да се огледа инсталацията от про.Honda HR-V основно мпс Мухарски клуб "Стримерите" - Русе
Disco 1 бекъп
Disco 1 (5см.lift) бекъп на бекъпа
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар