Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Номер на грешката 63

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Номер на грешката 63

    Здравейте колеги, след като смених запушеният катализатор с гърне което е пригодено с втулка която е катализатор ми светна след около месец грешката. Като я изчистя и се маха за определено време, но днес колата я запалих ,но угасна. Запалих я и грешката светна. Някой, ако се е сблъсквал с подобен проблем нека помогне . ПС колата е хонда цр-в 147коня 2000г, а ето това пише за грешката Oxygen Sensor, Heated - Sensor 2 (Secondary) high voltage, low voltage, or slow response Поздрави!!

  • #2
    От: Номер на грешката 63

    Тази втулка има за цел да предпазва втората ламбда от директното действие на изгорелите газове, но явно не го прави! Пробвай със друга втулка, която допълнително да изолира сондата. Ето как: http://www.volvo850.ru/sdelay/L2obman.htm Не съм сигурен, че размерите отворите на втулката при теб ще са същите, но след като ги измериш и с чертежа от линка, всеки стругар може да ти изработи подобна втулка за 20-на лева.
    HONDA CR-V 2.0 I-VTEC

    Коментар


    • #3
      От: Номер на грешката 63

      Здравей колега, имах същия проблем след като се запуши катализатора.
      Колата е същата 147/2000г.Изтърбуших катализатора .В момента е празен /само корпуса/.Втулката която сложих е с отвор 2 мм. и нямам проблем с втората ламда./Първо сложих втулка 5 мм. и светеше същата грешка/.
      Колега Марио какво гърне ти сложиха на мястото на катализатора и къде беше интервенцията./може и на лични за да няма реклама/
      Поздрави

      Коментар


      • #4
        От: Номер на грешката 63

        Положението е следното: Колата на студено ми прави въртели още откакто сложих ГИ то. Като запали оборотите падат много ниско и понякога гасне. След това се връщат. Смених гърнето с някакво резонансно което купих направо с втулката и всички отвори. Казаха ми, че втулката е евро 4. Отидох на майстор за оборотите и той ми каза, че някакъв датчик който приема дали сигнали дали колата е студена и да вдига оборотите си е заминал. Поздрави!!

        Коментар


        • #5
          От: Номер на грешката 63

          Искам да добавя, че колата на студено ми правеше номера. Смисъл на студено като я запаля и иска да гасне и даже гасне понякога. Бях днес на Търново и ми казаха, че има някакъв датчик за това, че колата е студена и да и се подаде газ. Ако някой знае нещо по въпроса да пише. Ако може и малко повече информация като цена и горе долу как изглежда. Поздрави! ПС гърнето ми е обикновено резонансно гърне което закупих с дупката за втулката на сондата която ми казаха, че е евро 4. Сега ще проверя дали датчика ми отчита правилно и ще споделя какво е станало. Поздрави

          Коментар


          • #6
            От: Номер на грешката 63

            Колега каква е височината на тази втулка? Поздрави

            Коментар

            Активност за темата

            Свий

            В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

            Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

            Зареждам...
            X