Здравейте колеги! След като тази зима снегът ме затрупа на два пъти на ранчото (150 м. черен път с коловози),реших че е врме за нещо по-високо и проходимо.След доста четене във форума и умуване се спрях на Хонда хр-в.И така от два дена и аз съм във вашия отбор.Следват профилактики и първоначално обслужване.Моля някои колеги от Варна да ми препоръчат добър сервиз за Хонда, че нещо не искам да се доверявам на кварталните пенкилери.

Обява
Свий
Няма добавени обяви.
И аз съм в отбора.
Свий
X
-
И аз съм в отбора.
Тагове: Няма
-
От: И аз съм в отбора.
Честито,колега! Красавица е ! Да си я караш с много здраве и късмет! Дано обаче да ти върши работа, защото както казвашмисля,че ще трябва да я прежалиш от рано ( ако са сериозни коловози ще има да я удряш от долу доста )Първоначално публикуван от prov Преглед на мнение(150 м. черен път с коловози)First Man, then Machine!
Lada Niva
Honda XR 400
Коментар
-
Благодаря за пожеланията колеги и да ви се връща! Моля някой колега да пусне някой линк за ръководство и експлоатация на Хр-в (по възможност на руски).Намерих някои в нета, но не се отварят.Колегите от Варна да препоръчат някой сервиз (монтьор), който се занимава с такива коли. Не ми се ще някой да се учи на моята
. Благодаря предварително.
Коментар
-
От Варна доста колеги (от "червения" форум) са доволни от две момчета: Дидо (Миямото), който се намира някъде след МЕТРО и Дидо (Чикирики), който е зад ВИНС 2-ри корпус. Ще ти дам 2-3 линка разгледай ги
http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=28623
http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=6244
http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=43426HONDA CR-V RD1 126 hp Auto JDM
Mitsubishi Pajero 2.5 intercooler turbo EX
Коментар
-
Дидо -0889668266. Намира се като се пускаш от околовръстното по уличката където е обръщача на 13 номер, след това завиваш в първата в ляво. Гаража се намира до офиса на еконт. Много съм доволен, разбира си от работата- само с хонди се занимава и няма да те излъже.HONDA CR-V 2.0 I-VTEC
Коментар
-
аз го имам свалено /на руски/, но не мога да намеря линка за сваляне, ако имаш скайп - мога да ти го пратяПървоначално публикуван от prov Преглед на мнениеБлагодаря за пожеланията колеги и да ви се връща! Моля някой колега да пусне някой линк за ръководство и експлоатация на Хр-в (по възможност на руски).Намерих някои в нета, но не се отварят.Колегите от Варна да препоръчат някой сервиз (монтьор), който се занимава с такива коли. Не ми се ще някой да се учи на моята
. Благодаря предварително.________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
Коментар
-
Благодаря за отзивчивостта колеги!
Имам скайп,ще ти бъда много благодарен .Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнениеаз го имам свалено /на руски/, но не мога да намеря линка за сваляне, ако имаш скайп - мога да ти го пратя
Коментар
-
е, включи го деПървоначално публикуван от prov Преглед на мнениеБлагодаря за отзивчивостта колеги!
Имам скайп,ще ти бъда много благодарен .
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар