Обява

Свий
Няма добавени обяви.

BRC или GFI газов инжекциион за CR-V 2005

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• BRC или GFI газов инжекциион за CR-V 2005

Здравейте изправен съм пред дилемата BRC или GFI газов инжекциион за CR-V 2005 .

Цената и на двете е 1800 лв. / включва бутилка тип охлюв /

BRC е със система за смазване на клапаните , а GFI не.

Твърдят че GFI разработка на Auto Holland било най доброто на пазара в момента .... от друга страна аз знам че смазването на клапаните е важно / особено за Хонда /

Моля да помогнете с мнения, Благодаря предварително.

От: BRC или GFI газов инжекциион за CR-V 2005

Кво пък е тва GFI? да не е течна фаза ??? или поредната шир потреба на някоя марка? За БРЦ маи съм чувал тук там, като че ли е италянска, ама за тая омаслителна система за която знаеш че е полезна за клапаните..... ще трябва да ни обясниш с какво е полезна, и ако за тях е полезна за какво е вредна Влез в Хонда форума има кофи изписани по тая тема след като ги прочетеш ще можеш да напишеш десертация за газовите и ще знаеш малко повече от повечето мастори гъзари И още нещо, системата за омасляване не е към уредбата, слага се допълнително така че и на тва ГФИ може да се сложи, друг е въпроса върши ли работа
    А като цяло отговора на въпросати ми е БРЦ без омаслител и с бутилка Охлюв да избереш как ти хрумна това определение все ги бях чувала ама за охлюв до сега......
    п.п. сега отворих страницата на ГФИ най доброто на пазара, за кого? може би за представителя и вносителя Не виждам нищо впечатляващо и саита им е.... http://www.gficontrolsystems.eu/inde...mid=25&lang=en незнам кои и на кво основание иска да те друсне 1800 лева за тая уредба нека каже с какво е по добра от БРЦ предполагам тая цена за БРЦ ти е за Плуг енд драив модела . Ако ли не пак искат да те порежат
    Последно редактирано от zero; 31-07-13, 15:11.
    Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
    Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!!!
    Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
    Honda cr-v 98 & Toyoa Yaris Verso AT

Коментар

От 92-ра съм в бизнеса и не съм я чувал тая фирма.Твърдят,че имат 35-годишен опит,а имат само 2-3 представителства в европа.....страхотна реклама за лидер
      Honda HR-V основно мпс Мухарски клуб "Стримерите" - Русе
      Disco 1 бекъп
      Disco 1 (5см.lift) бекъп на бекъпа

Коментар

Маркони ти къде се загуби последно време

Коментар

Аз съм от Варна. Тази марка мия препоръча един от "гурута-та на газовите уредби " в града от "Алфа Газ" . Нищо лошо може да са прави!
          Проблема е че обърнах Нет-а с главата на долу и нищо не откривам. Най-вероятно са марка на Телефлекс / които пък се обединили с друга компания и толкова / .
          Другият проблем е че до колкото четох из форумите за Хонда трябва задължително да се монтира и смазване на клапаните, а тази велика ситема няма / т.е. е много скъпа и било безмислено/ . Обяснението е че всички заводски автомобили като VW Caddy например били с такава !!!

Коментар

Ееее ми що да не са, некои шуробаджанак е нагушил кинти Аз произвеждам Кади ама шурето завалията не му върви бизнеса с омаслителите особено в източна европа щото хората се освестиха че нещо ги пускат по пързалката и няма кво да си маслионките, и що да не му ударя едно рамо да ги монтираме във всички Кадита и да го включим в цената като убедим куповачите с тестове и клипчета видете ли колко е лошо без омаслител, и още по лошо откажем гаранция ако куповача не използва редовно системата и не идва да му я зареждаме с масло Не казвам че така е станало, ама що пък тва може да е една от версите, такив анеща не се случват само в Бг. Тя системата не е толкова скъпа към 70 лева или 130 да беше заедно с маслото, после една туба масло 30 лева и си абона на газаджията, 100 абоната по 30 лева тои може да спре да монтира газови . А системата представлява една тубичка с катетър и се наглася едно към гьотере колко да смучи мотора а тои си смучи колкото му падне щото тва днес го гласиш едва да пуска утре текнало като река и течноста я няма. Има и по модерен вариант с електроно дозиране . Кои и как щи го докаже че помага, а кои и как ще ти докаже че не вреди примерно на катализатора на ламбда сондата на цилиндри и прочие. Аз за мен си съм преценил че щом големите производители на газови уредби не са патентовали такава система към газовите си и нито един от тях не произвежда такава то от нея няма нужда, инак що да губят и това перо в бизнеса. Какво им пречи на БРЦ дето наляха милиони за проучвани и разработки по ГИ да пуснат и такава система? Избора си е твои аз не бих си сложил тая простотия в колата пък ако ще и клапаните ми да са от пласмаса, щото до сега и не се намери някои да обясни как след такта изгаряне тая вълшебна помада опазва изпускателните клапани някои се опита да прокара идеята че тя променяла процеса на изгаряне на газта и от там намаляла температурата на горене Абе... нещо като наколенките на доктор ливаин , космодиск, нашумелите водородни клетки и прочие Но пък може да си я сложиш за лично успокоение че си направил наи доброто за колата си хора има за всичко има такив акоито казват че са доволни от нея, другия я изхвърлят на боклука и така, сам си прецени да няма после кои кум кои сват В форумите само разтягаме локуми краината преценка и избора си е изцяло на твоя отговорност
            А и още нещо, избери си масова уредба дето във Варна има поне 3 сервиза да я подържат, щото тая измислената утре тея кат хлопнат кепенците и нещо се случи с твоята уредба ще трябва да я изхвърлиш където и кучета не минават и да слагаш друга

Коментар

абсолютно съм съгласен с мнението на zero, относно вълшебната течност, пазеща клапаните. Аз и за това не си я монтирах, колкото и да ме убеждаваха в невероятните й свойства. Наистина гледай да си сложиш газова уредба, която има кой да ти я подържа, аз си избрах такава, която във всеки един областен град има сервиз и докато е гаранционна, даже и след това, ще ми я направят. А цената й е почти на половината от посочената от теб. Поздрави!
              Honda HR-V 4WD D16W1

Коментар

+1 за БРЦ без омаслител и реглаж на клапани на всеки 20 000км!

Коментар

Оффффф, ...... монтирах при Омега газ / до Метро/и се почна градско 17 / на 100 км. ...... е... м.....та и майстори. Антифриза се губи на 200 км пробег 0,5 литра доливам. Тъкмо им я оставих в сервиза.

Коментар

Нищо, течат ти връзките на маркучите щото ползват пласмасови троиници, а за разсхода..... е там при колегата в другата тема вече 1 месец го мъчим, ще се оправи де, ама както казах и на него тряя минеш през 7 те кръга на газовия ад инак няма да си врял и кипял, къде дават така да си сложиш газова и да караш без проблеми

Коментар

Не знам да плача или да се смея

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X