Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Още един кандидат Хондажия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Още един кандидат Хондажия

Здравейте,харесъл съм една хонда CR-V

но понеже съм от Варна ще помоля някой от София ако може да хвърли едно око.
    По снимките изглежда добре,но друго е око да види,ръка да пипне.И цената ми се
    вижда височка,та може и пазарлък да уредим,щото по телефона не склоняват-
    казват елате на място и ще видим.А да биеш 500км път на вятъра не си заслужава.
    Пък от мен почерпката

От: Още един кандидат Хондажия

Привет колеги,

Пиша тук поради две причини - за да не се трупат излишни теми, а и заглавието на темата го предразполага.
    Знам, че навлизаме в месеца на отпуските затова пожелавам приятна почивка на всички, които ще пътуват и с благодарност приемам всякакво съдействие от колеги, които се намират в София.
    Конкретно - предлагането по ред причини е ограничено, така че наличието на консултант при избора на автомобил - CR-V първа генерация е препоръчително ...
    Ако се намери някой желаещ да удари едно рамо, да ми пише на лс.
    Поздрави на всички!
    Honda CR-V 1-st Generation

Коментар

Ами момци с тва заглавие на темата къв консултант кви 5 лева. Аз я върша тази работа но за Пловдив, но така озаглавената тема ако не беше днешната скука сигурно никога нямаше да я погледна нищо че проверявам форума по 1-2 пъти на ден. Сигурно вече сте си накупили хонди щото темата е от преди месец, ама да си знаете за други път
      Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
      Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!!!
      Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
      Honda cr-v 98 & Toyoa Yaris Verso AT

Коментар

Първоначално публикуван от zero Преглед на мнение
        Ами момци с тва заглавие на темата къв консултант кви 5 лева. Аз я върша тази работа но за Пловдив, но така озаглавената тема ако не беше днешната скука сигурно никога нямаше да я погледна нищо че проверявам форума по 1-2 пъти на ден. Сигурно вече сте си накупили хонди щото темата е от преди месец, ама да си знаете за други път
        Zero, ако тази събота или неделя ти се намира свободно време, може и да си ми полезен ... за подробности ще ти пиша на лс.
        Honda CR-V 1-st Generation

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X