Здравейте, колеги! Някой може ли да каже какъв тип са крушките и колко са на брой в таблото на СР-В ІІ генерация? Смятам да си сложа лед крушки, но не ми се сваля таблото два пъти
Да допълня, че колата е 2003 година, т.е. преди фейслифта.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Крушки в таблото на СР-В ІІ генерация
Свий
X
-
От: Крушки в таблото на СР-В ІІ генерация
Ами крушките са или
или
в кран случай може да има и наякоя от по-големите, НО моето мнение за диодните крушки е не много добре, не по-скоро е УЖАСНО ! Слагал съм на 2 коли такива, като съм ползвал 2 различни марки и крайният резултат беше, че за по-малко от година се скапват. Сложи си каквито са си били, като гледай ди си вземеш от реномирана марка, малко по-скъпи са, но ще надживеят колата
Поздрави !
п.п. ако не искаш да рискуваш - отиваш в близките авточасти, взимаш от всички видове за табло по 15бройки и с уговорката, че артъка го връщаш
-
Благодаря, колега! Предполагам, че са от втория тип. Оказва се, че тези които си показал /на втората снимка/ в зависимост от фасунката могат да бъдат т3, т4, т5, в85, в8.4d, b8.3d и др. И понеже ще ги поръчвам по интернет ми трябва да знам точния вид на крушките.HONDA CR-V 2.0 I-VTEC
Коментар
-
Имам мануал, но точно тези крушки не ги пише какви са, а само как се сменят. В сайтовете на филипс и осрам, където се виждат крушките според модела на колата тези крушки също са пропуснати. Остава да питам в представителството на хонда, дано там да знаят, ама имам леки съмнения
HONDA CR-V 2.0 I-VTEC
Коментар
-
Добре де, какъв ти е проблема, сваляш таблото, ако нямаш втора кола/велосипед или те мързи да ходиш пеша (не че пречи с разкачено табло да отидешПървоначално публикуван от ckon Преглед на мнениеИмам мануал, но точно тези крушки не ги пише какви са, а само как се сменят. В сайтовете на филипс и осрам, където се виждат крушките според модела на колата тези крушки също са пропуснати. Остава да питам в представителството на хонда, дано там да знаят, ама имам леки съмнения
) викаш някой приятел на по бира и междудругото отивате до авточастите с мостра
Коментар
-
Колеги, малко развитие по темата: Според един търговец на крушки- крушките в таблото на СРВ-то са модел Т5 с 99% вероятност, така че прежалих 10 лв. и си взех 5 бр. сини лед крушки. Уикенда съм зает, но другата седмица със сигурност ще ги сменя и ще съобщя крайния резултат
HONDA CR-V 2.0 I-VTEC
Коментар
-
- ей и 5 крушки закъде най-напредПървоначално публикуван от ckon Преглед на мнениеКолеги, малко развитие по темата: Според един търговец на крушки- крушките в таблото на СРВ-то са модел Т5 с 99% вероятност, така че прежалих 10 лв. и си взех 5 бр. сини лед крушки. Уикенда съм зает, но другата седмица със сигурност ще ги сменя и ще съобщя крайния резултат
, ма дано ти стигнат. И каква марка са тия крушки по 2лв/бр
Коментар
-
Ами, според мануала тези, които осветяват таблото постоянно са пет. Другите са за съответните контролни лампи, те ще си останат да светят в същия цвят, както досега
Само таблото ще свети в синьо.
HONDA CR-V 2.0 I-VTEC
Коментар
-
- само петПървоначално публикуван от ckon Преглед на мнениеАми, според мануала тези, които осветяват таблото постоянно са пет. Другите са за съответните контролни лампи, те ще си останат да светят в същия цвят, както досега
Само таблото ще свети в синьо.
, може, успех с премеждията..
Коментар
-
Продължение по темата: за СР-В ІІ генерация крушките в таблото са модел Т5 и са 5/пет/ на брой - лично проверено. Става въпрос за тези, които осветяват постоянно таблото. Сложих лед крушки, но не ми хареса как светят, поради това че светят в една посока и оставят неосветени части по таблото. Извода, който си направих за себе си е, че ако се слагат лед крушки /говоря конкретно за СРВ ІІ/ то те трябва да са с поне 3 диода, за да светят във всички посоки, иначе осветеността не е добра. Предполагам, че за други модели автомобили, които са с повече крушки от същия тип в таблото ще стои добре, но не и само с 5 броя. В ибей има Т5 с 3 диода и смятам да пробвам с тях как ще се получи, предполагам че тогава ще ми хареса
HONDA CR-V 2.0 I-VTEC
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар