црв 147к.с трудно и бавно наема на ниските предавки,все едно има нещо запушено,като че ли не и стига гориво,на високите не се усеща. през ауспуха си духа нормално.имам и газова уредба .бях на майстор който не можа да открие къде точно е проблема. някой ако се сеща за нещо да сподели .
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
трудно и бавно наема
Свий
X
-
От: трудно и бавно наема
Първоначално публикуван от ckon Преглед на мнениеИма ли катализатор?Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.
Коментар
-
Колега това за мудната сонда газаджия ли ти го каза? Защото преди години имах Голф 3 и като му сложих газ взе да прави мизерии въпреки че имаше емулатор и няколко газаджии я закачаха на компове и ми казаха че ми била "Мудна" ламда сондата?! Накрая отидох при един майстор (препоръчан от приятел, а даже той не се занимава с газови) човека само ми се изсмя и ми каза че им били мудни мозъците на тия, нямало такова животно "мудна ламда сонда" имало майстор дето го мързи или не знае как да настрои колата. За 30 минути пипа тук там и накрая за 3 години тая кола даже и не се сети да прави някъв проблем. Даже и човека дето я взе от мен не се е оплаквал че прави мизерии вече 2 години.
Коментар
-
Само ако имаш втора ламда сонда след катализатора ще ти светне лампа на таблото, но и това не е гаранция. Понякога тази лампа светва без да се усещат проблеми, а друг път не свети, а се усещат индикации за запушен катализатор. Колата е над 10 годишна и се кара на газ, така че има голяма вероятност от запушен катализатор. Няма как да не духа отзад, то ако е напълно запушен двигателя въобще няма да запали или веднага ще гасне, но това на практика не може да стане.HONDA CR-V 2.0 I-VTEC
Коментар
-
Първоначално публикуван от mytanta Преглед на мнениецрв 147к.с трудно и бавно наема на ниските предавки,,за да вървят тези коли.."става въпрос за всички Хонди", им трябват по-високи обороти.. Ако превключваш скоростите под 2000 оборота,със сигурност ще ти се стори мудна,но я пробвай да превключваш, след като я поизцедиш до към 4000..
,а защо не и 5000 оборота..(това само за пробата) и тогава ще усетиш ,че наистина караш"ХОНДА"..
! Просто двигателите на Хонда имат спортен нрав..
, даже в "Червения форум",съм срещал мнения,че като я галиш до 2000 об. ,хем не върви.. хем гори повече..
!
SUZUKI "GRAND VITARA" 2.0 (16V)-J20A + MITSUBISHI "OUTLANDER"-2.4- AUTOMATIC
Коментар
-
незнам какво и беше на колата,но днес от вчерашните и номера няма и помен. колата си върви както преди,така и неразбрах какво и стана. засега няма да барам нищо,да видим колко ще изкара.
колата я карам вече 5 години и знам кога нещо не е по реда си,затова и отворих тема. не съм по спортното каране,предавките превключвам м/у 2500-3000 оборота и колата се кара предимно градско.Последно редактирано от CarTest™; 19-04-13, 16:03.
Коментар
-
Добре си я караш..,и аз горе-долу съм в тези обороти...,но напоследък все по често започва да ме "привлича" ускорението до към 4-5000 оборота....! Витарата на тези обороти вече "умира"..,а Хондата.. имам чувството,че тогава се събужда(тръгва),даже веднъж стигнах и до червеното..
,но ти недей да правиш така..
! П.П. Дали не обърках форума..а..
!
Последно редактирано от vadoiv; 19-04-13, 15:14.SUZUKI "GRAND VITARA" 2.0 (16V)-J20A + MITSUBISHI "OUTLANDER"-2.4- AUTOMATIC
Коментар
-
Къртите мивки с тая тема,истината е че не се чупи като се обслужва редовно,но не са ли всички марки така.Е като изключим френските ,италиянските американските и немските....Honda HR-V основно мпс Мухарски клуб "Стримерите" - Русе
Disco 1 бекъп
Disco 1 (5см.lift) бекъп на бекъпа
Коментар
-
Първоначално публикуван от Markony_RS Преглед на мнениеКъртите мивки с тая тема,истината е че не се чупи като се обслужва редовно,но не са ли всички марки така.Е като изключим френските ,италиянските американските и немските.............а легендите,като за "на маса" са ясни.........
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар