Днеса сипах 20 лева бензин, ама за сефте ми се случва после в колата да мирише много на бензин, някои да има няква идея що така, жената каза че още до де съм наливал вътре се е размирисало. Не съм оливал извън гърлото, ама що се размириса не знам, някаква идея?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Мирис на бензин след зареждане?
Свий
X
-
От: Мириз на бензин след зареждане?
Аз не успорвам, ама ако има и други да проверявам на веднъжПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!!!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Honda cr-v 98 & Toyoa Yaris Verso AT
Коментар
-
От: Мирис на бензин след зареждане?
Аз кат ви разправям, че с нашите хонди само москвичови проблеми. Не съм видял несмърдящ такъв. Обаче в случая идея никаква, щом не си и разливал извън гърлото. Да не би да има общо чашката за зареждане на газ, май там ти беше. Някаква нова неплътност и евентуално бензинови изпарения. Налей догоре, да видим отде ше текне.все пак да не е 2,60 бензина.
"Ако мислиш със задника си, не се учудвай, че хората не харесват продукта на мисълта ти"
Коментар
-
Първоначално публикуван от zero Преглед на мнениеДнеса сипах 20 лева бензин, ама за сефте ми се случва после в колата да мирише много на бензин, някои да има няква идея що така, жената каза че още до де съм наливал вътре се е размирисало. Не съм оливал извън гърлото, ама що се размириса не знам, някаква идея?имах и Toyota Rav 4 2006g.
Mitsubishi Lancer 2008g.
Honda CR-V 1998г.
Honda CR-V 3 2008 2.4 automat
Коментар
-
Че сипах в вятъра е вернопроверих тръбата не е спукана не личи да е мокрело някъде бензин дори да се е изпари следа остава, всичко си е прашно там и как маика го е родила. Зареждачката ми е на бронята, така че и тва отпада, остава вятъра да е, тези дни ще и сипя пак 10 лева да видим ще размирише ли
Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!!!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Honda cr-v 98 & Toyoa Yaris Verso AT
Коментар
-
Първоначално публикуван от HONDAEXPLORER Преглед на мнениеСя ако уточниш и накъде е духал вятъра, може и логика за получаване на естествена вентилация в покой с нагнетяване на паразитни миризми да докараме.имах и Toyota Rav 4 2006g.
Mitsubishi Lancer 2008g.
Honda CR-V 1998г.
Honda CR-V 3 2008 2.4 automat
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар