Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хлабави колани

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Хлабави колани

Здравей те.
    Имам питане:
    - Някой натягал ли си е коланите на предните седалки, че моите ако не ги подканя не се прибират, и доста често ги затискам с вратите?

От: Хлабави колани

На много коли е така. Може и да може да се натегне малко пружината, ама там не съм отварял. Според мен е от уморена пружина, та с натягане би трябвало да стане. Само да не започне да влияе на работата на колана.
    Наистина ако някой познава тези механизми да си каже.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Не е пружината,ако го отвориш,най-вероятно няма да го събереш както трябва,но поне пак така ще си остане(има нещо общо и с бендикс-измиване,оглеждане,коригиране и в кофата).
      А тези простотии се правят от името на всички ни.
      Даника
      Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Ако се напърцика яко с ВД дал нема се разкара.
        Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
        Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!!!
        Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
        Honda cr-v 98 & Toyoa Yaris Verso AT

Коментар

Първоначално публикуван от zero Преглед на мнение
          Ако се напърцика яко с ВД дал нема се разкара.
          Ми да пробва,може и да стане,но със сигурност ще се омаже.
          Даника

Коментар

Това с ВД не ми вдъхва доверие после ще се омажат дрехите яко. Явно няма пипам ще си ги карам така докато не спрат напълно и ще търся нови

Коментар

Баси, толко ли е трудно да се отделят 2-3 часа за обслужване, нормално е за 20 годишен таралясник, да се напълнят механизмите с гняз, отвори, почисти, смажи , затвори. Нещо като обслужване на АК , ако си бил войник де.
              подаръци за мъже от FACOM
              промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от koko__2002 Преглед на мнение
                Това с ВД не ми вдъхва доверие после ще се омажат дрехите яко. Явно няма пипам ще си ги карам така докато не спрат напълно и ще търся нови
                Така май е по-добре.Може да пробваш с единия за начало,да се разхвърчат съчмички,пружинки и ако не е износено много и пак много си мераклия-дано стане,има голяма вероятност.Успех.
                и леко с лека смазка,че тя е.ава работата.
                Даника

Коментар

Коко я погледни товаhttp://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=81343 ,има и видео.
                  / HONDA-CR-V-IIг. -> 2.2 i-ctdi (N22A2) // HONDA-CR-V-IIIг. ->2.2 i-DTEC (N22B3)/

Коментар

Първоначално публикуван от emicha1 Преглед на мнение
                    Коко я погледни товаhttp://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=81343 ,има и видео.
                    Не вярвах,че може да е вярно да се случи(за 2-рия клип).За първият-съвсем.Не му го подхвърлих на колегата,щото наистина не вярвах на жълтурко да се случи това,ма и той май се е научил.
                    Даника

Коментар

благодаря за инфото и нагледния материал ще го пробвам в събота като имам повече време и ще видим какво ще стане

Коментар

Е, аз не ти казвам да пръскаш върху колана, не знам кво ли се вижда като се стигне до машинката, ама акко е така затворена като на клипа с капачки няма смисъл от пръскане, но пък не пречи да се свали да се махнат капачките и без да разглобяваш механиката да я смажеш.
                        Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                        Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!!!
                        Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
                        Honda cr-v 98 & Toyoa Yaris Verso AT

Коментар

С пране на коланите доста се подобряват нещата. Ама трябва да е топло. Моите ги изпрах с меглио и с пароструиката .После малко омекотител. Сега са движат и изглеждат доста по добре .

Коментар

и никой ли не е проверил в Бултрако дали ги ремонтират - ако има такъв документ като сканирания, това значи, че Хонда ще плати на сервиза за ремонта, а не че е безплатен ремонт... Самият сервиз е заинтересуван да го направи...
                            Моят аналогичен опит с МЕРКУРИ е, че за сервизни акции (re-call) трудът се заплаща по норматив със ставка 80лв/час...
                            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Преди 12 години, като купувах Сивика, си спомням 2 неща- свещите имали гаранция 100 000 мили а коланите имали доживотна. Ама това на документ ще ми е трудно да го намеря. Е, ако не се завлека до дилъра де.
                              https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X