Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изключва ли ви задната при по-рязко потегляне?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Изключва ли ви задната при по-рязко потегляне?

Здравейте колеги и честито Ви рождество христово. На някой от вас случвало ли му се е да му изключи задна предавка при по рязко потогляне или при боксуване в сняг или кал. При мен се го има този проблем и свикнах да си държа скоростния лост докато карам назад, та да питам къде може да е проблема. Имал съм хонда сивик 5 генерация и този проблем го нямаше при нея.
    Honda CR-V I 2000 г.
    0 осем 96 осем три 3 сто и 10

От: изключва ли ви заднта

И аз бая съм я напъвал ама освен гадно тресене не е изключвала. Лоста ти стегнат ли е като го клатиш, има ли луфт да се мандахерца като гламав. Тампони на мотора ок ли са, че наи често от там идва порблема кат напънеш и мотора се надигне и изпъне жилата и оп изключи. Такива ми ти работи, няма да е от самата кутия, по скоро търси тва дет ти казах включе лостовете за скоростите, луфтове или реглаж ако е възможен, не съм запознат, може и жила да са.
    Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
    Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!!!
    Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
    Honda cr-v 98 & Toyoa Yaris Verso AT

Коментар

От: изключва ли ви заднта

Има фиксаторче на задната за тая цел,ама не ми се вярва да е износено-по вероятно да му се е счупила пружинката и да е слаб натиска върху съчмата.
      Honda HR-V основно мпс Мухарски клуб "Стримерите" - Русе
      Disco 1 бекъп
      Disco 1 (5см.lift) бекъп на бекъпа

Коментар

От: Изключва ли ви задната при по-рязко потегляне?

Днес набързо прегледахме с Бочката как стоят нещата. Май ще се окаже износен тампон на жилото за включване. Пробвахме като единият включва задна а другия гледа какво се случва.жилото си натиска а лостчето се мести но не колкото жилото и тампона много лесно се мачка. Отдавам го на това ,че почти година карах със скъсан заден тампон на двигателя и клатенето на двигателя беше доста голямо. Сега смених тампона но прблема се е предал и в останалите. Един съвет от мен. Усетите ли скъсан тампон където и да е сменяйтего навреме за да предпазите останалите.
        Honda CR-V I 2000 г.

Коментар

От: Изключва ли ви задната при по-рязко потегляне?

Днес погледнах въпросните тампончета на самата скоростна кутия през които става включването и са си много добре. Проблема с изключването остава и ще се търси другаде.
          Honda CR-V I 2000 г.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X