Колеги, нещо не ми спори с чистачките на хондата, когато я купих беше с някви шампиони но едната много скърцаше и мажеше, съответно ги смених веднага с Валео, има някъв спомен че нещо не останах доволен въпреки че до тогава винаги съм купувал за колите валео и бях много доволен. Ето и от какво не съм доволен, моята чистачка не чисти хубаво, остава си по стъклото следа размазано с ширина около 4-5 см и то баш там дето гледам. След валеото купих некви "банани" безраменни чесно не помня с тях оставаше ли тази следа но много скоро дори без да са ползвани и те се разскърцаха и ги махнах и тях, след тях купих по маркови
Фленор мястото дето не се обира водата добре пак го има, същия ден в които купих фленора (преди седмица) купих и комплект Шампион за ланчата като шампиона изглежда много истински. След като видях че и с Фленора пак следата остава, реших да пробвам и със шампиона от ланчата въпреки че е по дълга все пак не изкача от стъклото, но пък с него още по зле, трагедия. Интересно обаче шампиона на ланчата си чисти перфе. И сега кво излиза може ли стъклото нещо да не е ок, макар че си е оригиуналното, видимо по него няма никви следи от надраскване и прочие. А кажете къде е проблема и що 4 чифта чистачки малко или много не могат да чистят добре точно в тази зона. И още нещо ако се окаже от значение въпросната чистачка я купувам малко по дълга от това което е по книга, по спомен беше 46 аз вземам 48-50, едва ли е от значение

Коментар