Здравейте колеги 
Да споделя за проблем появил се при моя Хондьо - CR-V 99г. 147к.
Вчера при паркиране назад, под лек наклон на една улегнала купчина с пръст, се чу лек стържещ звук отдзад - все едно нещо стърже по пода на багажника. Не отдадох голямо значение на шума - реших, че съм закачил нещо. При прибиране към къщи обаче - при някой неравности на асфалта - това стържене се повтори неколкократно и е доста силно и стряскащо (прилича на рязане с флекс за 1сек). Тази сутрин се врях да зяпам под колата но не намирам някаква видима причина, като откачено гърне или нещо застанало в неестествен вид
Направо не ми се качва в колата днес, да си свърша някой задачи. Имам я от година, минал съм 12000км безгрижно, преди 600км сложих газов инжекцион STAG4 по препоръка на ZERO, но грижа не съм имал. Това което направих вчера е, че сложих зимни гуми на тенекиени джанти (летните са на ляти). Забелязах, че единия крик при смяна на задните гуми беше нейде навътре под колата - но не виждам да е укривил нещо.
Смених маслото на задния мост като я купих.
Преди да я закарам на някой "майстор" реших да потърся мнение и съвет тук, където винаги има знаещи и отзивчиви люде.
Благодаря ви за отделеното внимание!

Да споделя за проблем появил се при моя Хондьо - CR-V 99г. 147к.
Вчера при паркиране назад, под лек наклон на една улегнала купчина с пръст, се чу лек стържещ звук отдзад - все едно нещо стърже по пода на багажника. Не отдадох голямо значение на шума - реших, че съм закачил нещо. При прибиране към къщи обаче - при някой неравности на асфалта - това стържене се повтори неколкократно и е доста силно и стряскащо (прилича на рязане с флекс за 1сек). Тази сутрин се врях да зяпам под колата но не намирам някаква видима причина, като откачено гърне или нещо застанало в неестествен вид

Смених маслото на задния мост като я купих.
Преди да я закарам на някой "майстор" реших да потърся мнение и съвет тук, където винаги има знаещи и отзивчиви люде.
Благодаря ви за отделеното внимание!
Коментар