Здравейте, преди дни бъзиках касетофона на хондето че се счупи едно зъбче на падащия панел че му вадих карантиите в близост (часовник, който след четене на проблема и презапой така или иначе премигваше при изкривяване на платката и ту тръгваше ту спираше пак, та сега съм го оставил...) и вадих захранвяането на бутона за аварийните светлини...че въпроса ми е следния иамам спомени че при подаване на контакт светваше бутончето а при натискане започваше да премигва, сега обаче не светва при контакт и не мига при натискане...при вас как е ? има ли някаква крушчица вътре да не би да е сдала багажа - да кажа че не зная и не ми е оставало време да го разглобявам напълно...?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бутон за аварийни светлини
Свий
X
-
От: Бутон за аварийни светлини
Първоначално публикуван от ktivanov Преглед на мнениеЗдравейте, преди дни бъзиках касетофона на хондето че се счупи едно зъбче на падащия панел че му вадих карантиите в близост (часовник, който след четене на проблема и презапой така или иначе премигваше при изкривяване на платката и ту тръгваше ту спираше пак, та сега съм го оставил...) и вадих захранвяането на бутона за аварийните светлини...че въпроса ми е следния иамам спомени че при подаване на контакт светваше бутончето а при натискане започваше да премигва, сега обаче не светва при контакт и не мига при натискане...при вас как е ? има ли някаква крушчица вътре да не би да е сдала багажа - да кажа че не зная и не ми е оставало време да го разглобявам напълно...?,явно спомените са ти от други марки автомобили..
.Както ти е казал колегата по горе..,бутона свети само при включени габарити(фарове) и няма опция мигане..
.
SUZUKI "GRAND VITARA" 2.0 (16V)-J20A + MITSUBISHI "OUTLANDER"-2.4- AUTOMATIC
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар