Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бутон за аварийни светлини

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Бутон за аварийни светлини

Здравейте, преди дни бъзиках касетофона на хондето че се счупи едно зъбче на падащия панел че му вадих карантиите в близост (часовник, който след четене на проблема и презапой така или иначе премигваше при изкривяване на платката и ту тръгваше ту спираше пак, та сега съм го оставил...) и вадих захранвяането на бутона за аварийните светлини...че въпроса ми е следния иамам спомени че при подаване на контакт светваше бутончето а при натискане започваше да премигва, сега обаче не светва при контакт и не мига при натискане...при вас как е ? има ли някаква крушчица вътре да не би да е сдала багажа - да кажа че не зная и не ми е оставало време да го разглобявам напълно...?

От: Бутон за аварийни светлини

Колега, като начало си оправи правописа!
    А в бутона си има лампичка, която свети при включени фарове.
    Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Първоначално публикуван от ktivanov Преглед на мнение
      Здравейте, преди дни бъзиках касетофона на хондето че се счупи едно зъбче на падащия панел че му вадих карантиите в близост (часовник, който след четене на проблема и презапой така или иначе премигваше при изкривяване на платката и ту тръгваше ту спираше пак, та сега съм го оставил...) и вадих захранвяането на бутона за аварийните светлини...че въпроса ми е следния иамам спомени че при подаване на контакт светваше бутончето а при натискане започваше да премигва, сега обаче не светва при контакт и не мига при натискане...при вас как е ? има ли някаква крушчица вътре да не би да е сдала багажа - да кажа че не зная и не ми е оставало време да го разглобявам напълно...?
      Здравей колега..,явно спомените са ти от други марки автомобили...Както ти е казал колегата по горе..,бутона свети само при включени габарити(фарове) и няма опция мигане...
      SUZUKI "GRAND VITARA" 2.0 (16V)-J20A + MITSUBISHI "OUTLANDER"-2.4- AUTOMATIC

Коментар

При мен при включване на аварийните светлини, бутона премигва заедно със светлините за мигачите на арматурното табло. Не свети при включени фарове.
        CR-V 2.0i RVSi 147PS

Коментар

Благодаря ! явно при всеки е ралично !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X