Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за предното окачване на ЦР-В

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за предното окачване на ЦР-В

Колеги някой знае ли как се регулират предните колела на ЦР-В 1-ва генерация във вертикала? Не зная защо ,но от известно време моята стои "разкрачена" на пътя. Наскоро я качих на канал за да потърся от къде мога да я регулирам , но нещо не намерих начин. Ако някой има идея ще съм му благодарен да я сподели

От: Въпрос за предното окачване на ЦР-В

Тц, не става!
    Най-вероятно имаш нещо криво.
    Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
    Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
    Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

Първоначално публикуван от ebattipi4a Преглед на мнение
      Колеги някой знае ли как се регулират предните колела на ЦР-В 1-ва генерация във вертикала? Не зная защо ,но от известно време моята стои "разкрачена" на пътя. Наскоро я качих на канал за да потърся от къде мога да я регулирам , но нещо не намерих начин. Ако някой има идея ще съм му благодарен да я сподели
      Ако на страничния наклон казваш вертикал,трябва да знаеш че с оригиналните носачи той не се регулира.Но при много голяма сходимост в посока -(минус),демек отворена предница колата стои по-разкрачена.Така че ако е от това може да се оправи.

Коментар

А дали да не провери и за скъсана пружина. При промяна във височината на купето нагоре или надолу се променя и страничния наклон. дано да не е това. Най добре да мине на реглаж и ако майстора си разбира от работата ще направи каквото трябва ако има нужда.
        Honda CR-V I 2000 г.
        0 осем 96 осем три 3 сто и 10

Коментар

Да , това и мисля да направя - другата седмица ще я кача на стенд и се надявам майсторите там да си разбират от работата. А пружина не е -скоро я качвах на канал и това нямаше как да не го видя при огледа. Благодаря ви още веднъж за отзивчивостта

Коментар

Първоначално публикуван от spoko Преглед на мнение
            ... При промяна във височината на купето нагоре или надолу се променя и страничния наклон. ...
            ... на задните колела.
            Дабъл Уишбоуна на предните би трябвало да запазва страничния наклон.
            Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
            Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
            Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

Това с наклона е така - при мен задните колела бяха "разкрачени" миналата година , но освен това и пружините бяха омекнали , за това се наложи да им подложа по една втулка и всичко си дойде на място. Сега обаче предницата не е клекнала , а незнайно защо колелата стоят "разкрачени"

Коментар

Първоначално публикуван от krasi-mir Преглед на мнение
                ... на задните колела.
                Дабъл Уишбоуна на предните би трябвало да запазва страничния наклон.
                Не знам на какво се казва дабъл...... но при промяна на височината наклоните се променят.

Коментар

Първоначално публикуван от ebattipi4a Преглед на мнение
                  Това с наклона е така - при мен задните колела бяха "разкрачени" миналата година , но освен това и пружините бяха омекнали , за това се наложи да им подложа по една втулка и всичко си дойде на място. Сега обаче предницата не е клекнала , а незнайно защо колелата стоят "разкрачени"
                  Вече ти отговорих -щом не е клекнала проблема е от сходимост.Другото е монтаж неправилно износени гуми,ама ти не си споменал за такова нещо.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X