Колеги, шефа ми е закъсал в София на южната дъга на околовръстното и има проблем най вероятно с токовете. Светнала му е лампа на ABS, VSA и на ръчната спирачка. През това време са угаснали фаровете и е загубил мощност. От сервизите на Омбре не вдигат в момента. Някой може ли да каже от какво е проблема.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
проблем при хонда ЦР-В 3 генерация
Свий
X
-
От: проблем при хонда ЦР-В 3 генерация
Такаа, оказва се, че 3 генерация имат проблем с регулатора на напрежението от алтернатора и напрежение от 6-7 волта само лъже лампата колкото да не светне че не зарежда но пък недостига на ток е сериозен. Това ми казаха от сервиза на Омбре. За сега шефа е в някакъв друг сервиз и там момчетат са замерили точно 7 волта. Остава да отстранят проблема . Дано не се случва на други колеги че направо си остава човек на пътя.Honda CR-V I 2000 г.
0 осем 96 осем три 3 сто и 10
-
Еийййй, изпревари ме
Само за протокола!
Нашият диагностИк, спец по ел.инсталации каза същото:
1-во - внезапно, тотално умрял акумулатор.
2-ро - кабел "маса" от аку до шаси, или шаси до двг.
3-то - проблем с генератора.
Успех!Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual
Коментар
-
Първоначално публикуван от krasi-mir Преглед на мнениеЕийййй, изпревари ме
Само за протокола!
Нашият диагностИк, спец по ел.инсталации каза същото:
1-во - внезапно, тотално умрял акумулатор.
2-ро - кабел "маса" от аку до шаси, или шаси до двг.
3-то - проблем с генератора.
Успех!!
И нали знаеш ,аз пак да питам, за да съм подготвен - това само при 3-та ген. ли е проблем ,или го има и при 2-ра?/ HONDA-CR-V-IIг. -> 2.2 i-ctdi (N22A2) // HONDA-CR-V-IIIг. ->2.2 i-DTEC (N22B3)/
Коментар
-
Не му казах, щото не говоря английски, и не мога му обясня, къде е Терминал 2 на Летище София
Нямам идея за II-ра ген. А ел.специалиста пък си няма понятие от Хонда. Това ми го каза за всяка кола, изпаднала в описаната ситуация.Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар