Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Теч на антифриз

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Теч на антифриз

Здравей те. До сега нямаше проблем джиткам нон стоп и нищо не текло. Вчера цял ден карам и вечерта спирам на паркинга и като поглеждам от долу нещо капе стабилно. Гледам капе точно от корпуса дето е маховика на горе мокро и капе антифриз, оглеждам от горе всички маркучи сухи никъде не се вижда теч а от долу си капе. Като погледна от горе от зад на двигателя където има един тампон под него има издадено нещо от двигателя цялото мокро от горе и от там се стича на долу. Някой можели да помогне с идея от къде може да е този мистериозен теч?

От: Теч на антифриз

Така едва ли, след като не може да назовеш нещата с истинските им имена, е добре да направиш една снимка да видим.
    Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
    Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!!!
    Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
    Honda cr-v 98 & Toyoa Yaris Verso AT

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:HPIM4394.jpg
Прегледи:1
Размер:77.4 КБ
ID:5396186Натиснете снимката за да я уголемите

Име:HPIM4396.jpg
Прегледи:1
Размер:120.9 КБ
ID:5396187 На първата снимка съм показал къде е мокро като погледнеш от горе. На втората снимка се виждат къде са капките погледнато от долу. Пипах всички маркучи до които имам достъп всички са сухи.

Коментар

според описаното място сигурно става въпрос за термостата. Той е там и трява да подсушиш хубаво за да видиш теча. Провери си и капачката на радиатора да не се е зацапала и ако клапанчетата и са зацапани може да не сработва и да ти се покачва налягането в системата. Пусни снимка на проблемната област.
        Honda CR-V I 2000 г.
        0 осем 96 осем три 3 сто и 10

Коментар

Само снимка, може да разгадае мита....
          А пък после диагнози.

Коментар

Колега да не си на газ, нещо по допълнителния воден кръг там?
            "Ако мислиш със задника си, не се учудвай, че хората не харесват продукта на мисълта ти"

Коментар

на газ съм но няма теч по допълнителния кръг. Снимки качих но не знам защо не се виждат? Ще видя за термостата (предполагам че е точно под капачката за маслото отзад поне така ми изглеждаше като гледах) но много е тясно от зад зад двигателя и нищо не се вижда Интересното е, че вчера течеше после след разходка с колата спря. Вечерта пак след палене текна, днес сутринта капеше, сега след нова разходка не капе?!?! Може ли да е както казва колегата, да се получава голямо налягане и да избива някъде? Днес отварях да видя дали има вода в радиатора и от това да се е оправила капачката, направо голяма мистерия.

Коментар

То ,явно на колегата колата е Хонда , ама не е уточнил, модел ,година, двигател ......- само гадаеме!?
                Дай малко по-конкретно ,за да има евентуално резултат!
                / HONDA-CR-V-IIг. -> 2.2 i-ctdi (N22A2) // HONDA-CR-V-IIIг. ->2.2 i-DTEC (N22B3)/

Коментар

Извинявам се, колата е Хонда цр-в 99г. 128к.с.
                  http://alfa.kachi-snimka.info/images/bwy1344230398l.JPG тук се вижда къде е мокро погледнато от горе
                  http://alfa.kachi-snimka.info/images/klz1344230474d.JPG тук се вижда къде са капките погледнато от долу

Коментар

Имаме победител и това е колегата споко Днес пак текна взирах се, парих се и накрая видях как капе от термостата. С голяма мъка и опарвания стигнах до долното винтче с едно ключе и пробвах да го притегна, беше леко хлабаво но сега чакам да изтине и ще го притегна, дано спре ако ли не нов термостат.

Коментар

Коко изтрии си съобщения от кутията щото вече неможе да получаваш

Коментар

Изтрих го. Не знам всички ли са така но имам право само на 1 съобщение

Коментар

Ха, ужас , верно ли ? я някои мод да се произнесе. Да ама сега ще ти кажат: " не си чел правилата " пък аз ако седна да чета правилата на всеки форум дето съм регнат аз тряя цял ден само тва да си правя
                          Не знам какъв е проблема но днес като реших да ти отговоря на ЛС ми каза че си достигнал лимита на съобщения и ще получиш новото след като изтриеш старите а ти си имал само едно

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X