Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане за CR-V 1 генерация до 2000г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Питане за CR-V 1 генерация до 2000г.

Здравей те.
    Скоро мисля да се присъединя към Вас, гордите собственици на HONDA CR-V.
    Искам да попитам Вас, защото никъде не можах да намеря нужната ми информация:
    - Имали първата генерация на CR-V (1998-2000) - ESP и Тракшън контрол? В много обяви ги има споменати тези устройства.
    Или всичко е рекламен трик на продавачите.

Благодаря предварително за отговорите.
    Последно редактирано от koko__2002; 05-07-12, 11:15.

От: Питане за CR-V 1 генерация до 2000г.

Първоначално публикуван от koko__2002 Преглед на мнение
    Здравей те.
    Скоро мисля да се присъединя към Вас, гордите собственици на HONDA CR-V.
    Искам да попитам Вас, защото никъде не можах да намеря нужната ми информация:
    - Имали първата генерация на CR-V (1998-2000) - ESP и Тракшън контрол? В много обяви ги има споменати тези устройства.
    Или всичко е рекламен трик на продавачите.Благодаря предварително за отговорите.
    Не!Но,автомобила е с такава система 4х4,че не ти трябва-вярвай ми всякакъв лек автомобил с тракшън най -последна мода не може да мине от там където ще мине CR-V.Аз обаче съм пристрастен!Виж ако ти трябва офроуд автомобил насочи се към друг модел.CR-V-минава от всякъде от там където леките автомобили не могат,но не е офроуд автомобил.
    имах и Toyota Rav 4 2006g.
    Mitsubishi Lancer 2008g.
    Honda CR-V 1998г.
    Honda CR-V 3 2008 2.4 automat

Коментар

Благодаря за отговора. Не го взимам за офроуд а за широк, удобен и сигурен семеен автомобил. А и при нас малко трудно почистват зимата улиците особенно малките, така, че ще ми върши перфектна работа.

Коментар

ЦРВ-то е един от най-добрите в своя клас. Аз също съм пристрастен,но няма да е лошо да прочетете тази тема : http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=49510 и ще добиете още представа около този автомобил.
        First Man, then Machine!
        Lada Niva
        Honda XR 400

Коментар

Моето мнение е, че ЦР-Вто е лек автомобил с повишена проходимост и височина. Идеален е за всякакви условия стига да има път по който да караш, без значение асфалтов;черен;чакъл и т.н. На сняг и лед е може би една от силните му страни, но за по-дълбока кал не разчитай на голяма проходимост. Хубавото е,че като изпълнение е направен опростен и лесен за обслужване и поддръжка, а частите са евтини в сравнение с други автомобили от този клас. Разход на гориво - според задкормилното устройство , но пак е като за лек автомобил. Имай на предвид, че вози много меко и се пътува комфортно на пътя , но пък няма бавни скорости и механични блокажи.

Коментар

Здравейте на всички, за да не отварям тема ще попитам в тази. Аз съм също съм изправен пред избора за покупка на CR-Vърва генерация. Може да се каже, че съм изчел всичките теми в подфорума, доста отдавна само чета и сега момента назрява. Въпроса ми е как се проверява наличието и работата на системата 4х4, предвид това, че в момента навсякъде е сух асфалт, на място в автокъщата как може да се провери дали работи тази система. И още един въпрос като има едни бутони отляво на волана единия е за т.нар. стъклен покрив, а другия, който обикновено е отляво на този за покрива за какво служи. Всичко останало ми е ясно гледа се като на всеки автомобил, но досега не съм карал 4х4. Предварително благодаря на всички отзовали се.
            Honda CR-V, 2001 147 h.p.
            Citroen C4, 1.4 vti

Коментар

Първоначално публикуван от ebattipi4a Преглед на мнение
              Моето мнение е, че ЦР-Вто е лек автомобил с повишена проходимост и височина. Идеален е за всякакви условия стига да има път по който да караш, без значение асфалтов;черен;чакъл и т.н. На сняг и лед е може би една от силните му страни, но за по-дълбока кал не разчитай на голяма проходимост
              Заради това съм се спрял на този автомобил.

Коментар

Първоначално публикуван от MIMO74 Преглед на мнение
                Здравейте на всички, за да не отварям тема ще попитам в тази. Аз съм също съм изправен пред избора за покупка на CR-Vърва генерация. Може да се каже, че съм изчел всичките теми в подфорума, доста отдавна само чета и сега момента назрява. Въпроса ми е как се проверява наличието и работата на системата 4х4, предвид това, че в момента навсякъде е сух асфалт, на място в автокъщата как може да се провери дали работи тази система. И още един въпрос като има едни бутони отляво на волана единия е за т.нар. стъклен покрив, а другия, който обикновено е отляво на този за покрива за какво служи. Всичко останало ми е ясно гледа се като на всеки автомобил, но досега не съм карал 4х4. Предварително благодаря на всички отзовали се.
                За пръскалките на фаровета.....

Коментар

Здравей те. Да се похваля вече съм горд собственик на Хонда цр-в 1999г 128 кс. снимки ще кача след няколко дена. Ще я регистрирам във вторник и след това ще я обслужа, та въпроса ми е ако някой скоро е сменял ремъци, ролка, водна помпа и др., ако може да ми даде ориентировъчни цени да не вземат да ме прекарат

Коментар

Виж тук http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=127347

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X