Обява

Свий
Няма добавени обяви.

търся автоматична скоростна кутия за хонда

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• търся автоматична скоростна кутия за хонда

здравейте кавалери, дама съм и почти нищо не отбирам от тежката терминология в областта на ремонто-поправките.

проблемът е следният:

необходима ми е автоматична скоростна кутия с ей такъв номер - AV2019807 Honda Civik Automatic

а това е номерът на рамата - JHMAAG3320S307464

ако някой добра душа може да помогне, мнооооооого моля, може и на тел 0884472343

ако нещо не съм написала правилно, извинявам се.

От: търся автоматична скоростна кутия за хонда

Като за начало, от къде си?!
    После, ако не си объркала VIN-а, или пък VIN декодера не се бъзика с мен, то ти си директно за classiccar-bg. По VIN излиза 3-та генерация Сивик, '87-а, 1300сс, 3-степенен автоматик.
    Можеш да питаш и тук
    http://www.honda-bulgaria.com/forum/...ac75de19293a77

Има силна габровска група, занимаващи се със Сивици от тия години.

Или пък тук

http://forums.hondabg.com/index.php?act=idx

В раздел Обяви и пазар има всичко - морги, магазини, доставки.
    Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
    Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
    Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

Точно същата кола е, не знам какво е това ВИН, ама другите данни отговарят вярно.

От София съм.

Много ви благодаря.

Коментар

Още малко жокери.
        Кодът на двигателя ти трябва да е D13**. Звездите означават още една буква и може би още една цифра. Например D13A - D13B - D13B1. Кодът трябва да го имаш в големия талон. Ако не, набит е на двигателя, отстрани и под мястото където излизат четирите тръби за аспуха.
        Понеже твоят Сивик е леко на възраст, можеш да търсиш и от следващите генерации, до '95-а (а можеби и след), но трябва да е със същият код на двигателя. Има вероятност ск.кутия да стане и от D15** например. Това най-точно ще ти кажат в Хонда форумите.

От къде го извади тоя номер на ск.кутия?! По ми прилича на каталожен номер на някой магазин, или онлайн магазин. Което не означава, че е грешен, по-скоро няма да ти улесни търсенето кой знае колко.
        Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
        Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
        Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

Като гледам е колежка която не е на ясно с тия неща.Много трудно ще намери тая скоросна кутия защото тези коли отидоха за скраб вече.Това е 3 генерация която наричаме галено "телевизорче или тринитронче" и автомат в добро състояние за тоя бръмбъзък ще струва повече от колата.Аз имах такива 2 кутий и ги дадох на Механотехникума в Русе да се учат на тях , че ми досвидя да ги хвърля за скраб.В общи линий съвета ми е да я сменят 3 генерация с 5 генерация защото тепърва ще берът ядове с намирането на части за стария войн
          П.П И аз съм от Хонда форума с една камара Хондели , че навсичко отгоре се занимавам в сервиза с такива от 10-тина години
          Номера на кутията си това AV20.... и трябва да си е щампован върху нея .

А какво прави кутията ,че се търси друга?
          Последно редактирано от Иво82; 21-03-12, 17:47. Причина: допълване
          Uaz 469 2.4 D MB
          KTM 600 ROTAX
          Hyundai Terracan 2.9 CRDI- 2 бр.
          Иво 0 9 8 осем 9 4 4 2 седем 9

Коментар

мой приятел през лятото катастрофира с една Хонда Акорд спорт купе ,с автоматични скорости,мина през таван,но колата е в движение ,доскоро я продаваше цялата за 1200-1300лв,ако искаш да ти дам тел.да попиташ каква цена че иска за кутията.

Коментар

момчета, много ви благодаря! моля, р–вардаров, ако може да ми напише бележка с тел на човека с кутията, и дали е съвместима с моята количка, защото вече сложиха една, която не беше съвместима и стана на сол всичко.

ами кутията нищо не прави, супер си работеше милата колица/много съм привързана към нея/, но в големия сняг прецакахме задната скорост, при лашкане напред-назад , за да излезем от една пряспа сняг.

дано някой прочете , който не си е дал количката на скраб и да намерим кутията. толкова ми е мъчно за хондичката.

Коментар

На Акорда кутията е 2 пъти по-голяма
                Uaz 469 2.4 D MB
                KTM 600 ROTAX
                Hyundai Terracan 2.9 CRDI- 2 бр.
                Иво 0 9 8 осем 9 4 4 2 седем 9

Коментар

Няма ли вариант да сложите ръчна скоростна кутия, щом толкова държите на автомобила. Лично аз ви разбирам напълно, имам един форд ескорт 87, много си го харесвам и ми досвидя да го дам на вторични суровини. Сега баща ми го кара, после май ще остане музеен експонат
                  -------Honda CR-V 128к.с.--------
                  "Нищо не е толкова лошо, колкото изглежда !"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X