Здравейте.Днес на извънградско при скорост над 70 км/ч. започнах да чувам виене отпред отдясно.Интересното е, че при завой надясно виенето изчезваше,и се появяваше отново при изправяне на волана!Какво е това виене според вас?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Износен преден лагер или...?
Свий
X
-
От: Износен преден лагер или...?
Първоначално публикуван от 4i4o_doc Преглед на мнениеЗдравейте.Днес на извънградско при скорост над 70 км/ч. започнах да чувам виене отпред отдясно.Интересното е, че при завой надясно виенето изчезваше,и се появяваше отново при изправяне на волана!Какво е това виене според вас?
-
При десен завой виенето ти изчезва защото колелото/лагера/ е по-малко натоварено, като изправяш волана,или завиваш наляво,натоварваш колелото/лагера/ и чуваш виенето. Послушай колегата Пенчо./ HONDA-CR-V-IIг. -> 2.2 i-ctdi (N22A2) // HONDA-CR-V-IIIг. ->2.2 i-DTEC (N22B3)/
Коментар
-
Първоначално публикуван от 4i4o_doc Преглед на мнениеА колко струва един нов лагер,и има ли смисъл да търся неоригинален?
Коментар
-
Първоначално публикуван от 4i4o_doc Преглед на мнениеПод "оригинален" имам впредвид закупен от Бултрако или Карада.
Коментар
-
Първоначално публикуван от emicha1 Преглед на мнениеПри десен завой виенето ти изчезва защото колелото/лагера/ е по-малко натоварено, като изправяш волана,или завиваш наляво,натоварваш колелото/лагера/ и чуваш виенето. Послушай колегата Пенчо.HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Sereco1, ако прочетеш внимателно какво е написал колегата 4i4o_doc ,ще разбереш защо съм написал това мнение и защо при него е точно десния лагер? ЖОКЕР-при теб виенето от коя страна го чуваше?/ HONDA-CR-V-IIг. -> 2.2 i-ctdi (N22A2) // HONDA-CR-V-IIIг. ->2.2 i-DTEC (N22B3)/
Коментар
-
Колега ,а аз те посъветвах какво точно да прочетеш за конкретния случай.Да ако лагера е натоварен но здрав естествено няма да вие! При определени обстоятелства и ситуации при движение на автомобил в завой, не винаги натовареното колело е външното! Ако ти не си преценил правилно /или си се заблудил-поради предаване на шумът по окачването/ ,конкретно в твоя случай откъде ти е идвало виенето, то причината не е в моя телевизор.Смятам,че в спора се ражда истината, но в случая е излишен,а и е хубаво да се чете и вниква в написаното. Поздрави и успех./ HONDA-CR-V-IIг. -> 2.2 i-ctdi (N22A2) // HONDA-CR-V-IIIг. ->2.2 i-DTEC (N22B3)/
Коментар
-
Разбирасе че спора е излишен.Колата е карах доста време така ,и мисля че във всякакви ситуации и завои е пробвах,при карене по права линия виеше леко от дясно(както аз съм чувал)при ряско и леко подръпване на волана на ляво се усилваше виенето та и аз по пътя на логиката си викам десен лагер ма ЦЪК тои ляв излезе.Айде сега да пием по една ракия за здраве.Наздраве пич!!!!HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Сори за бавния отговор
Оffside front wheel bearing ( офсайд фронт уийл беъринг). Съкратено е O/S/F wheel bearing. И понеже ляв и десен са еднакви, то можеш да търсиш и само Front wheel bearing.Последно редактирано от krasi-mir; 15-05-12, 01:31.Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар