Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сервиз за ГИ в Бургас

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Сервиз за ГИ в Бургас

Здравейте колеги.Преди десетина дена и аз станах собственик на Хонда ЦР-В 1ген.1999г.147к.с..Следващата стъпка която предстои е монтаж на ГИ та питането ми е за добър сервиз в Бургас или региона.

От: Сервиз за ГИ в Бургас

Станимир газ един от добрите майстори на газови инжекциони в града.Намира се до служебния вход на стадион Лазур(бившия стадион Нефтохимик) Честита придобивка нека само да те радва и ти служи добре.

Коментар

Чул съм за него - добър е. Ако искаш виж има голям сервиз до Бившата Яна Лъскова в кв. Поведа.
      А и да те радва много

Коментар

Честито и от мен .В Айтос имаме няколко сервиза,които предлагат и тая услуга.
        Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко.... )
        ".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."

Коментар

Благодаря за отговорите и пожеланията момчета.Весел ден на всички.

Коментар

Колега, от вчера съм с газов инжекцион и мога смело да ти препоръчам сервиза на Илия, на площадката на големия Лукойл на изхода на Бургас за София. За втори път слагам при него и монтажът е безупречен, а когато Фобосите бяха понашумяли той беше един от тримата препоръчани специалисти в страната, по монтаж и настройки. Другите два сервиза бяха в Плевен и София. Това не означава обаче че сега че трябва да монтираш Фобос, наблегнал е на други компютри. Между другото ако на някой му трябва оригинален пластмасов леген отзад под масичката, продавам моя, че вече ми е излишен.
            "Ако мислиш със задника си, не се учудвай, че хората не харесват продукта на мисълта ти"

Коментар

Колега HONDAEXPLORER вчера ходих и аз до този сервиз и говорих с човека даже в момента правеха едно ЦР-В което явно е било твоето.Предложи ми два вариянта за ГИ единия Romano на цена 1400 лв. без омаслител и 1500лв. с омаслител и втория вариянт полско за 1150 или 1200 не съм сигурен точно колко ми каза.

Коментар

Здравейте,така като гледам аз ще съм първия които ще се оплаче от Илия,монтира ми на хондата въпросното романо,според неговите приказки компютъра на колата никога нямал да ми светне ,е при мен светна !Когато го попитах дали всичко е Романо тои ми потвърди с времето като коментирах с приятели видяхме ,че дюзите не са на тази марка ,нивомера е турски и гори много !Според мен не е коректен !

Коментар

Първоначално публикуван от uniun Преглед на мнение
                  Здравейте,така като гледам аз ще съм първия които ще се оплаче от Илия,монтира ми на хондата въпросното романо,според неговите приказки компютъра на колата никога нямал да ми светне ,е при мен светна !Когато го попитах дали всичко е Романо тои ми потвърди с времето като коментирах с приятели видяхме ,че дюзите не са на тази марка ,нивомера е турски и гори много !Според мен не е коректен !
                  Здрасти колега, да не би нещо да не е станало ясно в самото начало кое какво е, защото си мисля че ако всичко е Романо, ако въобще произвеждат всички компоненти то цената ще е доста висока. на сайта им комбинацията е с инжектори Rail изпарител Томасето и т.н. По принцип можеш да си правиш ъпгрейд с качествени компоненти но и цената се променя. Специално за нивомера той не препоръчва турски, а БРЦ, не мога да си представя че не те е информирал кое какво е. За лампата и при мен светеше първоначално, нормално е и затова ме предупреди съвсем коректно тъй като зададе максимално икономичен режим и съответно компа го разпозна като бедна смес. Коригирахме съвсем леко параметрите и оттогава нямам проблем и разхода не се е променил-8,5 извън града с 90 и 13 градско. Каквото и да е станало съм убеден, че ако отидеш при него ще се изясни. Наистина вярвам, че е коректен.
                  "Ако мислиш със задника си, не се учудвай, че хората не харесват продукта на мисълта ти"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X