Обява

Свий
Няма добавени обяви.

газов инжекцион

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• газов инжекцион

Здравейте колеги!Мойта хонда е японка 128к.мисля да монтирам газов инжекцион с бг.комп-р и рейка RAIL с 3 ома тя била тиха един приятел я има и е доволен ако някои има такава и има повече инфо моля за мнения и съвети!

От: газов инжекцион

Ми твоя приятел нали я има тва ми мяса на вица " мноо е убава, земи си , я се минах що се не минеш и ти " Каква бг уредба ще слагаш колега за да е по добра от ловато или ренцо и съответно колко е по евтина от тях че да я предпочетеш?
    Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
    Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!!!
    Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
    Honda cr-v 98 & Toyoa Yaris Verso AT

Коментар

Първоначално публикуван от bebbu77 Преглед на мнение
      Здравейте колеги!Мойта хонда е японка 128к.мисля да монтирам газов инжекцион с бг.комп-р и рейка RAIL с 3 ома тя била тиха един приятел я има и е доволен ако някои има такава и има повече инфо моля за мнения и съвети!
      Каква е марката на БГ ГИ?Повече информация.Хондата автомобил,мотоциклет или нещо друго е.Година на производство и модел.
      Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
      АСК Ален Мак

Коментар

Kарай си шогуна мъжки ,ко ни броиш левите то от дясно се по мъжки и се по модерно в BG.
        А относно газовата не се лъжи. Италиянците не могат да прават дуго освен спагети но и газовите са им добри.
        Последно редактирано от big bag; 21-10-11, 22:30.
        Въображението е по важно от знанието!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X