Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Honda cr-v покривна греда

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Honda cr-v покривна греда

Здравейте!Искам да попитам как стои въпроса с монтажа на покривна греда при Honda cr-v ако автомобила няма заводски поставена.Харесъл съм си една хонда с всички екстри които търся но е без гредите.Бях харесал и една друга при която шибидаха се отваря но за да се затвори трябва да му се помага с ръка.Някой има ли идея какви може да са причините.Благодаря предварително.

От: Honda cr-v покривна греда

На моята и сложих оригинална от морга. НАмерих супер читава преди 2 години за 120 лева. Тогава имаше много, а сега сигурно още повече. Ако те интересуват подробности ще си призная всичко.

Коментар

За коя генерация CRV говорим. Аз съм с 1-ва и имам релси.
      Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
      Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
      Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

Хондата е 1-ва генерация 2000-та година 147к.с.

Коментар

Първоначално публикуван от voda4a71 Преглед на мнение
          Хондата е 1-ва генерация 2000-та година 147к.с.
          Търси в Бургас по моргите-има и да не се чудиш,че са два вида да знаеш и двата стават!
          имах и Toyota Rav 4 2006g.
          Mitsubishi Lancer 2008g.
          Honda CR-V 1998г.
          Honda CR-V 3 2008 2.4 automat

Коментар

Благодаря за бързите отговори.

Коментар

Еййййййййй браво бе колега. Аз си търся от 6 месеца и не мога да намеря. Всички морги са опоскани и там продавачите казват че първо релсите и тегличите опоскват. А между другото съм напускал обяви и тук във форума и къде ли още не и нямам ни един отговор. В моргите също ми споделиха че сега на есен по принцип вкарвали коли ама зависело от кризата че сега нещо не им вървяла работата а на мен ми се струва че е заради това че не се купува друго освен гореспоменатото и затова нямат сметка да вкарват такива автомобили!
              Въображението е по важно от знанието!

Коментар

купих покривна греда за црв от една морга,но не знам как да го монтирам -откъде да започна. дадоха ми само гредите/това което се вижда върху покрива/,трябва ли да има и други планки за от долу.модела на гредите е следнияНатиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG0046A.jpg
Прегледи:1
Размер:144.4 КБ
ID:5540044
                някой ако може да обясни как и по какъв начин се захваща ще съм благодарен.

Коментар

Когато взимаш гредите е добре да вземеш и лайсните защото иначе ще ти се наложи да режеш твоите по размер.За монтажа първо махаш лайсните като внимаваш да не счупиш щипките които ги държат.Отдолу има шпилки на които се захващат релсите.При мен или шпилките бяха къси или не са ми изпратили оригиналните болтове и се наложи да правя болтове с вътрешна резба при стругар.Болтовете стават с много тънка стена но при мен вече втора година и много пренесен багаж не са мръднали.Не знам оригинално как се захващат гредите мислех си че ще е с гайки защото като повдигнех лайсната се виждаше шпилка но като се наложи гредата шпилките идват къси.

Коментар

Първо се махат капаците на трите опори на всяка релса.

Освен лайстните е желателно да се купят и гумените уплътнения между опорите и тавана.

Някъде бях писал много подробно, как се свалят релсите, и май беше в някоя от обявите на big bag , но сега не мога да го открия.

В момента нямам време, по-късно ще потърся, или пиша наново обяснението.

Коментар

Е сега се усетих, че Водача е прав.
                      Да, първо се махат лайстните на колата, която няма релси. Нямаш грижа за щипките, защото на колата, която има релси, лайстните се държат от опорите, и щипки не ти трябват.

Иначе, капаците са хванати за опорите на щипки. От вътрешната страна на предната и задната опори има отвори, през които се пъха нещо остро да освободиш щипката, и капака се избутва напред, респективно назад. Капаците на средните опори просто се издърпват настрани.

п.п. Не съм виждал, колко са дълги шпилките на кола без релси, но сигурно са къси, иначе ще стърчат над лайстните. Оригинално релсите се хващат с нормални, глухи гайки.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X