Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ТЕЧ В КУПЕТО СЛЕД МИВКА???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ТЕЧ В КУПЕТО СЛЕД МИВКА???

Ако може и снимки да направиш, че и аз не мога да открия къде е "заровено кучето".
    -------Honda CR-V 128к.с.--------
    "Нищо не е толкова лошо, колкото изглежда !"

Коментар

Днес свалих корите под калника,проблемът се виждаше с просто око,банален та банален."Майсторът", който е пускал кабелите за колоните във вратите ги е прекарал по възможно най-гадния начин - приз отвора за жилото за отваряне на предния капак,като на всичкото отгоре е разкъсал уплътнението.А само на пет см. по-нагоре си има оставен технологичен отвор, със уплътнение с дълъг хобот, през който нямаше да мине и капка.И водата естествено тече точно оттам.
      Реших проблема, като натъпках пореста гума в дупката.Полях няколко шишета с вода,засега е сухо.Утре ще кача снимки
      Honda CRV-1998 г. 128 к.с. продадена
      Honda CRV- 2004 г. 150 к.с. бензин

Коментар

Ето снимката, вижда се къде е проблемът, също така и пътят на водата(мокрото петно)
        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:23042012198.jpg
Прегледи:1
Размер:44.1 КБ
ID:5368224
        Honda CRV-1998 г. 128 к.с. продадена
        Honda CRV- 2004 г. 150 к.с. бензин

Коментар

Здравейте ,

кажете моля ви от къде мога да си купя резервни щипки за кората под челното стъкло на Хонда ЦР-в ,1998 г във Варна ?При мен има лек теч в краката на пасажера и ми се иска превантивно да разглобя кората и да проверя за проблема

Доколкото разбрах са два вида тези щипки и се чупели

Коментар

Аз скоро свалях моята заради същия теч и не счупих нито една щипка. Действай внимателно и няма да имаш нужда от нови.
            "Ако мислиш със задника си, не се учудвай, че хората не харесват продукта на мисълта ти"

Коментар

Колега търси в магазини за авто аксесоари. Тук в Шумен тия щипки ги има в магазини ТУРБО.

Коментар

Първоначално публикуван от stm Преглед на мнение
                Здравейте ,

кажете моля ви от къде мога да си купя резервни щипки за кората под челното стъкло на Хонда ЦР-в ,1998 г във Варна ?При мен има лек теч в краката на пасажера и ми се иска превантивно да разглобя кората и да проверя за проблема

Доколкото разбрах са два вида тези щипки и се чупели
                Във почти всички магазини за автоаксесуари има т.н.крепежни елементи.Не винаги ам точно същите,но има доста с които могат да се подменят и пазват прилично-така,че вземаш щипката и търсиш подобни.Виждал съм такива магазини из Варна.Един такъв имаше на пазара в ляво намиращ се на главния булевард който прави излаз за Аладжа манастир.Не знам как се казваше булеварда "Първи приморски ли беше"Той е на самото кръстовище намиращо се на около 500-600 метра след кръстовишето което се отбива от главния булевард за хотел "Черно моле".Отдясно са ти цветарски магазинчета по тротоара ,а в ляво е пазара и магазина.Давност на пребиваването ми във Варна от преди три години.
                имах и Toyota Rav 4 2006g.
                Mitsubishi Lancer 2008g.
                Honda CR-V 1998г.
                Honda CR-V 3 2008 2.4 automat

Коментар

Крепежи, както и други части за CR-V, поръчка on-line.
                  Ползвал съм услугите им и съм доволен.

http://www.avto.bim.bg/avtochasti-za...2002_m215.html
                  Honda CR-V 1-st Generation

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X