Здравейте колеги!Отскоро се сдобих с Хонда ЦРВ 2000 год.Налага се да сменя един тампон на двигателя и един на скоростната кутия.От Карада Варна ми дадоха цена около 800лв. за двата тампона.Ако някой колега е сменял моля за съвет откъде мога да поръчам що годе качествени тампони на сносна цена! Предварително благодаря!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Тампони двигател
Свий
X
-
От: Тампони двигател
Тези тампони ги сменя един колега, задния на двигателя /не този които е като круша/ и двата на скоростната кутия /ляв и десен/, поне двама доставчици от форма ми дадоха цени, имаше ги и из София. Средно цената беше около 40-50-60 за скоростната и около 90-100 за големия на двигателя. Иначе и тои беше питал в Карада Варна.
И мен ми е заминал единия на скоростната ама се не стигам до него.
Коментар
-
Не съм се изказал много правилно. Общо има 5 тампона мисля. Един като круша /наи голям/ - номер 9, един които е отазд - номер 3, два трапецовидни от двете страни - 8 и 9 и един на скоростната - 2. Крушовидния не съм чувал някои да го е късал. Задния 3 се къса май най-често при челен удър, а тия малките от двете страни съм заглеждал доста хонди по улиците. На повечето десния 8 е скъсан /на моята също/. Тои е от страната на скоростната кутия и предполагам там има повече тежест.
Последно редактирано от Deian_g; 20-08-11, 11:29.
Коментар
-
Здравейте колеги
Днес установих, че три от тампоните на ДВГ са ми за смяна.Двата предни са тези трапецовидните от двете страни до предните гуми горе долу.Третия тампон майстора ми каза , че е над раздатъчната кутия в задната част на ДВГ.Къде мога да ги поръчам на поносима цена?
Коментар
-
Здравей, колега това е пълна лудост 800лв за два тампона ,аз също съм собственик на Црв и съм сменял средния тампон на двигателя струваше ми 40-50лв от Евро 07 и сам си го смених не е трудно на 3 болта се държи само трвбва да подпреш двигателя с крик
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар